• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Tenis doma

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Tenis doma

 
news img

Bobošík s titulom mladších žiakov na západe

Martin Bobošík (TC Topoľčany) zvíťazil na halových majstrovstvách Západoslovenského regiónu v kategórii mladších žiakov. Vo finále si poradil s Dominikom Mačejom (TK Kúpele Piešťany) 6:2, 6:2. Tretie miesto si odniesli Artur Bartovic (TK Kúpele Piešťany) a Adam Andel (TK Slávia SPU Nitra).

08. 12. 2020
Tenis doma Více zde
 
news img

Na východe sa medzi mladšími žiačkami radovala Herdická

Suverénnou víťazkou halových majstrovstiev Východoslovenského regiónu mladších žiačok sa stala Nicole Emma Herdická (TJ Sokol Prešov). Vo finálovom zápase si hladko poradila s Katarínou Martinkovou (TK Mladosť Košice) 6:1 6:0. Tretie miesto si vybojovali Nikola Fedorová (TJ Sokol Prešov) a Nina Vargová (Tenisová akadémia Prešov).

 
08. 12. 2020
Tenis doma Více zde
 
news img

Šupová víťazkou mladších žiačok na západe

Kali Šupová (TK HSC Piešťany) sa stala víťazkou halových majstrovstiev Západoslovenského regiónu mladších žiačok. Vo finále si poradila so Sofiou Barháčovou (TC EMPIRE Trnava) vo vyrovnanom zápase 6:2, 5:7, 6:1. Tretie miesto obsadili Viktória Nováková (TC EMPIRE Trnava) a Flóra Rablánska (Tenis team Nové Zámky). Štvorhra sa pre prísne hygienické a bezpečnostné opatrenia spôsobené pandémiou koronavírusu tento rok nehrá.

08. 12. 2020
Tenis doma Více zde
 
news img

Pokračovanie NTC Košice

Na zasadnutí najvyššieho orgánu - Rady STZ - dňa 26. 9. 2020 odznela v rámci schváleného programu aj informácia o projekte NTC Košice. Rada v rámci svojho uznesenia skonštatovala, že návrh nového modelu realizácie optimalizovaného projektu výstavby športoviska NTC Košice, ktoré bude slúžiť na športovú prípravu talentovanej mládeže a ako tenisové a športové centrum pre obyvateľov Košíc a blízkeho okolia, je naďalej v zmysle schválenej Koncepcie rozvoja tenisu na roky 2018-2022 investičnou prioritou STZ. Rada STZ je za pokračovanie jeho realizácie, vrátane prípravy ďalších právnych krokov a prípravy návrhu finančného krytia.

29. 09. 2020
Tenis doma Více zde
 
news img

Detský DC a FC: Víťazom BA regiónu do 8 rokov TK Slovan

Víťazmi Detského Davis Cupu a Fed Cupu do 8 rokov v Bratislavskom regióne sa stali hráči TK Slovan Bratislava. Dievčatá si vo finále poradili s tímom ŠK TC Dúbravka Bratislava 4:1, chlapci zdolali tím TK Tennis Classic Bratislava 3:2. Medailistov zachytil objektív fotografa Dušana Barbuša.

28. 09. 2020
Tenis doma Více zde
 
news img

Víťazmi áčka mladších žiakov Sloboda a Pohánková

Leon Sloboda (TC BASELINE Banská Bystrica) a Mia Pohánková (TK Slávia SPU Nitra) sa stali víťazmi turnaja mladších žiakov kategórie A na Slovane. Sloboda si vo finále dvojhry poradil s Matúšom Petráškom (TK Žilina) 7:6(3), 7:5. Obaja chlapci spolu získali prvenstvo vo štvorhre, v záverečnom dueli si poradili s párom Alex Čech, Samuel Sýkora (TK Slovan Bratislava, TK Slávia STU Bratislava) 6:2, 6:3.

18. 09. 2020
Tenis doma Více zde
 
news img

Michalik a Balus víťazmi dorasteneckého áčka v Prievidzi

Radovan Michalik (TK Mladosť Košice) a Irina Balus (TC BASELINE Banská Bystrica) sa stali víťazmi dorasteneckého turnaja kategórie A v Prievidzi. Najvyššie nasadený Michalik si po dobrom výkone vo finále poradil s klubovým spoluhráčom Jakubom Kaťuchom 6:3, 6:3. Kaťuch sa prebojoval aj do finále štvorhry, v ktorom po boku Michala Krajčího (TK Mladosť Košice) tesne podľahol páru Tomáš Lánik, Anton Magdolen (TC EMPIRE Trnava/TC Topoľčany) 6:3, 6:7(2), 5-10.

16. 09. 2020
Tenis doma Více zde
 
news img

M SR starších žiačok: Titul pre Jamrichovú a Kyseľovú s Félixovou

Renáta Jamrichová (OZ Slávia Trnava) získala titul vo dvojhre na majstrovstvách Slovenska starších žiačok. Vo finále si poradila s Karolínou Krajmer (Benet LTC Bytča) 6:3, 6:3. Vo štvorhre sa z celkového víťazstva tešili Nina Kyseľová (TC Topoľčany) so Sašou Félixovou (TC EMPIRE Trnava), ktoré zdolali pár Kiara Žabková (TC EMPIRE Trnava), Renáta Jamrichová 6:4, 6:4.

30. 08. 2020
Tenis doma Více zde
 
news img

M SR: Naňo víťazom starších žiakov, vo štvorhre spolu s Hulínom

V sobotu vyvrcholili majstrovstvá Slovenska starších žiakov. Medzi chlapcami si o titul zahrali Marek Naňo (TC EMPIRE Trnava) a Jakub Medveď (TA Edmund Pavlík Banská Bystrica). Víťazom sa stal Marek Naňo, ktorý zdolal svojho súpera v napínavom finále 6:2, 3:6, 7:6(5). K trofeji za víťazstvo vo dvojhre pridal aj tú najvyššiu zo štvorhry. Po boku klubového spoluhráča Patrika Hulína zdolali pár Samuel Melaga (Fresh club Zvolen), Jakub Medveď 6:4, 6:4.

29. 08. 2020
Tenis doma Více zde
 
news img

Vo finále Naňo s Medveďom a Jamrichová proti Krajmer

V sobotňajšom finále dvojhry na majstovstvách Slovenska starších žiakov nastúpia proti sebe Marek Naňo (TC EMPIRE Trnava) a Jakub Medveď (TA Edmund Pavlík Banská Bystrica). Medzi dievčatami zabojujú o titul Renáta Jamrichová (OZ Slávia Trnava) a Karolína Krajmer (Benet LTC Bytča).

28. 08. 2020
Tenis doma Více zde
 
news img

M SR: Matunák a Depešová víťazmi mladších žiakov

Martin Matunák a Soňa Depešová sa stali víťazmi majstrovstiev Slovenska mladších žiakov. Na dvorcoch TK Kúpele Piešťany zdolala Depešová medzi dievčatami Natáliu Kročkovú 6:4, 6:1. U chlapcov sa z titulu tešil Martin Matunák po víťazstve 1:6, 7:5, 6:1 nad Dylanom Bairom.

24. 08. 2020
Tenis doma Více zde