• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Tenis doma

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Tenis doma

 
news img

Pokorný majstrom Slovenska

Lukáš Pokorný zvíťazil vo finále majstrovstiev Slovenska dorastencov nad Petrom Benjamínom Privarom 6:7(4), 6:1, 6:3 a v poslednom roku dorasteneckej kategórie získal titul z letných M SR. Tretí nasadený hráč, zverenec trénerov Ľubomíra Kurhajca a Milana Martinca v NTC, si vylepšil vlaňajší výsledok. V roku 2019 sa prebojoval do finále, ale nad jeho sily bol vtedy Krištof Minárik. Ďalšie Pokorného kroky vedú do Prešova, kde sa už v utorok predstaví na poslednom podujatí v rámci série Peugeot Tennis Tour 2020 by Fortuna.

24. 08. 2020
Tenis doma Více zde
 
news img

Daubnerová s titulom z M SR

Nikola Daubnerová sa stala majsterkou Slovenska dorasteniek vo dvojhre. Zverenka trénera Jána Matúša a kondičného Ladislava Olasza zvíťazila vo finále nad siedmou nasadenou Eszter Méri 6:4, 2:6, 6:0. Stále iba štrnásťročná hráčka, ktorá v semifinále zdolala aj nasadenú jednotku Radku Zelníčkovú, si pripísala cenný triumf. V zápasoch preukázala nielen tenisové umenie, ale aj psychickú odolnosť. V štyroch z piatich zápasov na turnaji vyhrala až v treťom sete.

24. 08. 2020
Tenis doma Více zde
 
news img

O titul medzi mladšími žiačkami na M SR Depešová s Kročkovou

Soňa Depešová (na fotografii vpravo), najvyššie nasadená hráčka na majstrovstvách Slovenska mladších žiačok, postúpila po víťazstve 6:3, 6:2 nad Miou Pohánkovou (na fotografii vľavo) do finále. V súboji o titul si zmeria sily s Natáliou Kročkovou. Dvojka turnaja zdolala v semifinále Leu Belanskú 6:1, 6:3.

23. 08. 2020
Tenis doma Více zde
 
news img

Matunák a Bairo vo finále M SR mladších žiakov

Martin Matunák a Dylan Bairo (na fotografii vľavo), nasadená jednotka a dvojka na majstrovstvách Slovenska mladších žiakov v Piešťanoch, postúpili do pondelkového finále. Matunák zdolal v semifinále Marka Bekéni 7:5, 6:2, Bairo si poradil s Matúšom Petráškom (na fotografii vpravo) 7:6(4), 6:2.

23. 08. 2020
Tenis doma Více zde
 
news img

O titul Daubnerová s Méri

Nikola Daubnerová s Estzer Méri sa predstavia vo finále majstrovstiev Slovenska dorasteniek. Ako prvá si postup vybojovala štrnásťročná Daubnerová, ktorá zdolala nasadenú jednotku Radku Zelníčkovú 6:3, 4:6, 6:3. Zápas bol veľmi vyrovaný, no po taktickej stránke ho lepšie zvládla zverenka Jána Matúša v NTC. V rozhodujúcom sete síce prehrávala Nikola 0:2, no nezložila zbrane a piatim hrami otočila vývoj setu vo svoj prospech. Zelníčková síce ešte znížila na 3:5, no Daubnerová na servise nezaváhala a v Žiline si zahrá o titul.

23. 08. 2020
Tenis doma Více zde
 
news img

Finále Pokorný - Privara

Vo finále majstrovstiev Slovenska dorastencov sa predstavia Lukáš Pokorný a Peter Benjamín Privara. Tretí nasadený Pokorný zdolal v prvom semifinále jednotku Michala Novanského 6:4, 6:4. Zápas bol veľmi vyrovnaný, plný kvalitných výmen. Koncovka stretnutia bola kuriózna - Pokorný pri servise trafil pásku a Novanský na príjme nemal šancu zareagovať. Obaja zverenci Ľubomíra Kurhajca a Milana Martinca zobarli celú situáciu športovo.

23. 08. 2020
Tenis doma Více zde
 
news img

Hradecká s Jamrichovou v debli úspešné

Lucia Hradecká s Renátou Jamrichovou postúpili už do semifinále štvorhry na majstrovstvách Slovenska dorasteniek. Trinásťročné dievčatá najprv zdolali v sobotňajšom osemfinále nasadený pár Nina Ďarmatiová, Anika Jašková 6:1, 6:4, vo štvrťfinále si potom poradili s dvojicou Karolína Krajmer, Tamara Šramková 6:3, 5:7, 10-7. Po úspešnom osemfinále dievčatá s radosťou poskytli pozápasový rozhovor. O postup do finále zabojujú proti páru Petra Janigová, Nina Kyseľová. Tie vo štvrťfinále vyradili druhú nasadenú dvojicu Sara Suchánková, Yvonna Žuffová hladko 6:3, 6:1.  

22. 08. 2020
Tenis doma Více zde
 
news img

Privara vyzve Michalika

Peter Benjamín Privara (na snímke) a Radovan Michalik zabojujú proti sebe o postup do finále majstrovstiev Slovenska dorastencov. Privara zatiaľ prechádza turnajom suverénnym spôsobom, v doterajšom priebehu turnaja stratil dovedna iba sedem gemov. Vo štvrťfinále zdolal štvrtého nasadeného Mateja Gálika 6:0, 6:4. Jeho ďalším súperom bude Radovan Michalik, ktorý vyradil nasadenú dvojku Lukáša Paloviča 7:6(5), 6:2. Privaru po štvrťfinálovom víťazstve vyspovedala Radka Zelníčková (na snímke), ktorá rovnako postúpila medzi štyri najlepšie dievčatá vo dvojhre.

22. 08. 2020
Tenis doma Více zde
 
news img

Daubnerová do semifinále

Nikola Daubnerová zvíťazila vo štvrťfinále majstrovstiev Slovenska nad Emou Bolebruchovou 2:6, 6:2, 7:6(3). Zápas trval štyri hodiny a je najdlhším v doterajšom priebehu tohtoročných majstrovstiev. Štrnásťročná hráčka NTC, zverenka trénera Jána Matúša, zabojuje o postup do finále proti Radke Zelníčkovej. Najvyššie nasadená hráčka zdolala osmičku Emu Baraniakovú 6:2, 6:3.

22. 08. 2020
Tenis doma Více zde
 
news img

V semi Suchánková s Méri

Sara Suchánková zvíťazila vo štvrťfinále majstrovstiev Slovenska dorasteniek nad Biancou Behúlovou v napínavom zápase 6:4, 3:6, 7:5. Zápas priniesol viaceré obraty, v treťom sete viedla nasadená dvojka Behúlová 5:3 a vypracovala si jeden mečbal. Ten však nevyužila a Suchánková štyrmi hrami v rade otočila vývoj zápasu vo svoj prospech. Hráčky sa dobre poznajú, obe sú vedené trénerom Petrom Hrunčákom v NTC, kondične sa pripravujú s Ladislavom Olaszom. 

22. 08. 2020
Tenis doma Více zde
 
news img

Pokorný proti Novanskému

Lukáš Pokorný (na snímke) sa stal prvým semifinalistom majstrovstiev Slovenska dorastencov. Tretí nasadený si vo štvrťfinále poradil s Milošom Karolom 6:3, 6:3. Zápas bol plný zaujímavých výmen a kvalitného tenisu, obaja hráči hrali rýchly tenis s množstvom pekných momentov. V semifinále si Pokorný zmeria sily s jednotkou Michalom Novanským. Ten si poradil s Petrom Naďom 6:4, 7:5.

FOTO: Ľubomír Rendár

22. 08. 2020
Tenis doma Více zde
 
news img

Postupujú Gálik aj Palovič

Matej Gálik a Lukáš Palovič zvíťazili vo svojich zápasoch tretieho kola a postúpili už do štvrťfinále majstrovstiev Slovenska dorastencov. Druhý nasedený Palovič zdolal Šimona Sedliaka 6:4, 6:4 a v súboji o semifinále narazí na Radovana Michalika, premožiteľa Tomáša Lánika. Štvorka turnaja Gálik (na fotografii) si poradil v dlhom zápase s Alfrédom Almásim 6:4, 6:7(5), 6:0 a v ďalšom kole vyzve Petra Benjamína Privaru. Obaja postupujúci hráči sa pripravujú pod taktovkou Ľubomíra Kurhajca a Milana Martinca v NTC, kondične ich vedie Dávid Olasz.

21. 08. 2020
Tenis doma Více zde