• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Tenis doma

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Tenis doma

 
news img

Jednotka Novanský ďalej

Michal Novanský, najvyššie nasadený hráč na majstrovstvách Slovenska dorastencov, zvíťazil v osemfinále nad Oliverom Dao Dung Em 6:3, 6:3. Zverenec trénerov Ľubomíra Kurhajca a Milana Martinca v NTC sa stretne vo štvťfinále s osmičkou Petrom Naďom, ktorý vyradil Jakuba Kaťucha po víťazstve 3:6, 6:3, 7:5. 

21. 08. 2020
Tenis doma Více zde
 
news img

Mia Chudejová doma víťazne

Mia Chudejová sa prebojovala do štvrťfinále majstrovstiev Slovenska dorasteniek. Siedma nasadená zdolala v 3. kole Tamaru Knapovú 6:4, 6:1. Hráčka z domáceho klubu TK Žilina, zverenka trénera Pavla Matláka, sa v súboji o semifinále stretne s Eszter Méri. Tá si po veľmi tuhom boji pripísala víťazstvo nad Ninou Vargovou v pomere 7:6(2), 6:3. Zápas trval bezmála tri hodiny.

21. 08. 2020
Tenis doma Více zde
 
news img

Privara, Behúlová a Vargová sfúkli súperov

Peter Benjamín Privara, Bianca Behúlová aj Nina Vargová hladko postúpili do tretieho kola majstrovstiev Slovenska dorastencov. Všetci traja nasadení hráči mali v prvom kole voľný žreb. Päťka pavúka Peter Benjamín Privara si v druhom kole poradil s Alešom Mísařom 6:0, 6:1. Dvojka medzi dievčatami Bianca Behúlová stratila v zápase o dva gemy viac, Sophiu Saru Šafárovú zdolala 6:2, 6:1. Mladá Nina Vargová, štrnásťročná hráčka NTC, postúpila ďalej po víťazstve 6:2, 6:0. V treťom kole ju čaká súboj proti Eszter Méri, spoluhráčke z Národného tenisového centra.

20. 08. 2020
Tenis doma Více zde
 
news img

Jednotka Zelníčková otáčala

Radka Zelníčková, najvyššie nasadená hráčka na majstrovstvách Slovenska dorasteniek, sa vo svojom úvodnom zápase poriadne natrápila. So Zuzanou Vancelovou prehrávala po nevydarenom úvodnom sete 4:6 a duel musela otáčať. Zlepšenou hrou sa postupne dostala do zápasu a v ďalších dvoch setoch zvíťazila 6:1, 6:2. V treťom kole ju čaká pätnásta nasadená Anika Jašková.

20. 08. 2020
Tenis doma Více zde
 
news img

Daubnerová a Pokorný ďalej

Nikola Daubnerová a Lukáš Pokorný postúpili zhodne do tretieho kola na majstrovstvách Slovenska dorastencov. Jedenásta nasadená zverenka Jána Matúša mala v prvom kole voľný žreb, v druhom si poradila s Katarínou Pavlechovou vo vyrovnanom a dlhom zápase 6:2, 6:7(1), 6:1. V piatok si zmeria sily s Petrou Janigovou. V rovnakom čase skončil svoj zápas aj tretí nasadený Lukáš Pokorný. V druhom kole si hladko poradil so Sebastiánom Jonášom Safkom 6:1, 6:0. Jeho ďalším súperom bude lepší z dvojice Norbert Marošík - Michal Krajčí. Duel sa pre tmu bude hrať v piatok ráno.

20. 08. 2020
Tenis doma Více zde
 
news img

Jamrichová zdolala obhajkyňu

Renáta Jamrichová postúpila do tretieho kola na majstrovstvách Slovenska dorasteniek. Trinásťročná talentovaná hráčka zdolala na dvorcoch TK Žilina v úvodnom kole Inez Máriu Kotlíkovú 6:4, 6:4, v druhom kole si potom poradila s obhajkyňou vlaňajšieho titulu Yvonnou Žuffovou 6:2, 6:4. Ďalšou súperkou šikovnej ľaváčky bude Ema Bolebruchová.

20. 08. 2020
Tenis doma Více zde
 
news img

Sledujte M SR naživo

Majstorvstvá Slovenska môžete po prvý raz sledovať aj naživo. Prinášame vám livestream z jedného kurtu v kategórii DORASTENCOV, ktorá sa hrá na dvorcoch TK Žilina a z jedného kurtu kategórie MLADŠÍCH ŽIAKOV z TK Kúpele Piešťany. Zároveň môžete sledovať LIVESCORE z oboch turnajov.

20. 08. 2020
Tenis doma Více zde
 
news img

Lucia Hradecká pokračuje v úspešnom ťažení

Lucia Hradecká (TK Slávia SPU Nitra) zvíťazila na áčkovom turnaji v Prievidzi vo dvojhre aj štvorhre. Vo finále singla si poradila s Emmou Karasovou (TK Jednotka Bratislava) vo vyrovnanom zápase 7:6(5), 6:4. Vo štvorhre sa dievčatá tešili z titulu spolu, keď zdolali pár Vanessa Nováková (TC EMPIRE Trnava), Ester Gonosová (TA Prešov) 7:5, 6:1. Po reštarte sezóny je to pre trinásťročnú Hradeckú už tretie víťazstvo vo dvojhre a druhé vo štvorhre na áčkových turnajoch.

19. 08. 2020
Tenis doma Více zde
 
news img

Vyžrebovali M SR

Vo štvrtok sa začnú letné majstrovstvá Slovenska vo dvoch vekových kategóriách. Na dvorcoch TK Žilina sa predstavia dorastenci a dorastenky, v areáli TK Kúpele Piešťany budú v rovnakom termíne (20. - 24. 8.) hrať mladší žiaci a mladšie žiačky. Kategória staršieho žiactva je na programe 25. - 29.  augusta v TK Kúpele Piešťany. Na pôde STZ vyžrebovali v stredu DORASTENCOV, DORASTENKY, MLADŠÍCH ŽIAKOV a MLADŠIE ŽIAČKY. Vstup do oboch areálov je voľný. Po prvý raz v histórii majstrovstiev Slovenska bude možné sledovať livescore a livestream z jedného kurtu v Piešťanoch a z jedného kurtu v Žiline.

19. 08. 2020
Tenis doma Více zde
 
news img

Naňo víťazom ďalšieho áčka, tentoraz v Prievidzi

Marek Naňo naďalej potvrdzuje výbornú formu na áčkových turnajoch starších žiakov. Na dvorcoch TK Baník Prievidza nenašiel premožiteľa vo dvojhre ani štvorhre. Hráč TC EMPIRE Trnava si v singli poradil s Jakubom Medveďom (TA Edmund Pavlík Banská Bystrica) 6:2, 6:2. Po reštarte sezóny je to pre Naňa štvrtý titul z áčkového turnaja starších žiakov vo dvojhre. V Prievidzi sa mu darilo aj vo štvorhre, po boku klubového spoluhráča Patrika Hulína zdolali pár Nikolas Paulovič (TK Slávia STU Bratislava), Tomáš Talajka (TK Kúpele Piešťany) 6:2, 6:1.

18. 08. 2020
Tenis doma Více zde