• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Tenis doma

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Tenis doma

 
news img

Jamrichová zdolala obhajkyňu

Renáta Jamrichová postúpila do tretieho kola na majstrovstvách Slovenska dorasteniek. Trinásťročná talentovaná hráčka zdolala na dvorcoch TK Žilina v úvodnom kole Inez Máriu Kotlíkovú 6:4, 6:4, v druhom kole si potom poradila s obhajkyňou vlaňajšieho titulu Yvonnou Žuffovou 6:2, 6:4. Ďalšou súperkou šikovnej ľaváčky bude Ema Bolebruchová.

20. 08. 2020
Tenis doma Více zde
 
news img

Sledujte M SR naživo

Majstorvstvá Slovenska môžete po prvý raz sledovať aj naživo. Prinášame vám livestream z jedného kurtu v kategórii DORASTENCOV, ktorá sa hrá na dvorcoch TK Žilina a z jedného kurtu kategórie MLADŠÍCH ŽIAKOV z TK Kúpele Piešťany. Zároveň môžete sledovať LIVESCORE z oboch turnajov.

20. 08. 2020
Tenis doma Více zde
 
news img

Lucia Hradecká pokračuje v úspešnom ťažení

Lucia Hradecká (TK Slávia SPU Nitra) zvíťazila na áčkovom turnaji v Prievidzi vo dvojhre aj štvorhre. Vo finále singla si poradila s Emmou Karasovou (TK Jednotka Bratislava) vo vyrovnanom zápase 7:6(5), 6:4. Vo štvorhre sa dievčatá tešili z titulu spolu, keď zdolali pár Vanessa Nováková (TC EMPIRE Trnava), Ester Gonosová (TA Prešov) 7:5, 6:1. Po reštarte sezóny je to pre trinásťročnú Hradeckú už tretie víťazstvo vo dvojhre a druhé vo štvorhre na áčkových turnajoch.

19. 08. 2020
Tenis doma Více zde
 
news img

Vyžrebovali M SR

Vo štvrtok sa začnú letné majstrovstvá Slovenska vo dvoch vekových kategóriách. Na dvorcoch TK Žilina sa predstavia dorastenci a dorastenky, v areáli TK Kúpele Piešťany budú v rovnakom termíne (20. - 24. 8.) hrať mladší žiaci a mladšie žiačky. Kategória staršieho žiactva je na programe 25. - 29.  augusta v TK Kúpele Piešťany. Na pôde STZ vyžrebovali v stredu DORASTENCOV, DORASTENKY, MLADŠÍCH ŽIAKOV a MLADŠIE ŽIAČKY. Vstup do oboch areálov je voľný. Po prvý raz v histórii majstrovstiev Slovenska bude možné sledovať livescore a livestream z jedného kurtu v Piešťanoch a z jedného kurtu v Žiline.

19. 08. 2020
Tenis doma Více zde
 
news img

Naňo víťazom ďalšieho áčka, tentoraz v Prievidzi

Marek Naňo naďalej potvrdzuje výbornú formu na áčkových turnajoch starších žiakov. Na dvorcoch TK Baník Prievidza nenašiel premožiteľa vo dvojhre ani štvorhre. Hráč TC EMPIRE Trnava si v singli poradil s Jakubom Medveďom (TA Edmund Pavlík Banská Bystrica) 6:2, 6:2. Po reštarte sezóny je to pre Naňa štvrtý titul z áčkového turnaja starších žiakov vo dvojhre. V Prievidzi sa mu darilo aj vo štvorhre, po boku klubového spoluhráča Patrika Hulína zdolali pár Nikolas Paulovič (TK Slávia STU Bratislava), Tomáš Talajka (TK Kúpele Piešťany) 6:2, 6:1.

18. 08. 2020
Tenis doma Více zde
 
news img

Víťazmi Lombard Cupu Černáková a Maruščák

Na dvorcoch TK Kúpele Piešťany sa v sobotu odohral celoštátny turnaj detí do 10 rokov s názvom Lombard Cup. Medzi dievčatami sa z víťzstva radovala Tereza Černáková (TK Slávia STU Bratislava), ktorá vo finále zdolala Karolínu Bachanovú (TC Topoľčany) 6:3. Útecha dievčat sa stala korisťou Elišky Švachovej (TK AS Trenčín), ktorá si vo finále poradila s Luciou Nemšákovou (TK Nová generácia Nové Mesto nad Váhom) 6:1.

17. 08. 2020
Tenis doma Více zde
 
news img

Naňo víťazom áčkového turnaja na Slovane

Marek Naňo (TC EMPIRE Trnava) získal ďalší titul na turnaji starších žiakov triedy A. Na dvorcoch TK Slovan Bratislava si vo finálovom zápase poradil s Tomášom Talajkom (TK Kúpele Piešťany) 6:1, 6:3. Víťazstvo si pripísal aj vo štvorhre, po boku klubového spoluhráča Patrika Hulína zdolal v súboji o titul najvyššie nasadený pár Jakub Medveď, Samuel Melaga 6:3, 6:4.

05. 08. 2020
Tenis doma Více zde
 
news img

Naňo s ďalším turnajovým víťazstvom

Marek Naňo si po dvoch výhrach na áčkových turnajoch starších žiakov pripísal ďalšie víťazstvo, tentoraz na podujatí kategórie B v Žiline. Vo finále si ako najvyššie nasadený hráč poradil s turnajovou dvojkou Patrikom Chrenom 6:1, 6:3.

21. 07. 2020
Tenis doma Více zde
 
news img

Naňo víťazom druhého áčka starších žiakov za sebou

Marek Naňo získal titul na turnaji starších žiakov triedy A na dvorcoch TA Prešov. Vo finálovom zápase si poradil s Matejom Markovičom 6:4, 6:2. Pre 14-ročného hráča TC EMPIRE Trnava je to druhé víťazstvo za sebou na áčkovom turnaji. Na prelome júna a júla sa radoval z víťazstva na domácich dvorcoch po jednoznačnej finálovej výhre nad Filipom Poklembom. 

17. 07. 2020
Tenis doma Více zde
 
news img

Béčko mladších žiakov na Slávii pre Ivaška a Šupovú

Maksym Ivaško vyhral turnaj triedy B v kategórii mladších žiakov, ktorý sa uskutočnil na dvorcoch Slávie STU Bratislava. Vo finále si poradil s Alexom Čechom hladko 6:1, 6:2. V debli však Ivaško titul po boku Lukáša Chrena nezískal, nad ich sily bola dvojica Alex Adam Fano, Michal Mikuš. Dvojhru dievčat vyhrala Kali Šupová, ktorá vo finále zdolala Oleksandru Ifailovovú 6:2, 6:3. Vo štvorhre sa radoval pár Nicole Emma Herdická, Dominika Petríková.

17. 07. 2020
Tenis doma Více zde
 
news img

Áčkový turnaj na Slávii vyhrali Almási a Chudejová

Alfréd Almási vyhral turnaj triedy A v kategórii dorastu, ktorý sa uskutočnil na dvorcoch Slávie STU Bratislava. Vo finále si poradil s najvyššie nasadeným Radovanom Michalikom 6:3, 7:6(2). Michalik po boku Jakuba Kaťucha zvíťazil vo štvorhre. Dvojhru aj štvorhru dievčat vyhrala Mia Chudejová, ktorá vo vyrovnanom finále singla zdolala Emu Baraniakovú 6:3, 6:7(4), 6:4. V debli sa radovala spolu s Elou Pláteníkovou.

06. 07. 2020
Tenis doma Více zde
 
news img

Slávia obhájila titul v extralige

Tenisti TK Slávia STU Bratislava sa stali víťazmi extraligy mužov. Vo finále zdolali TK LOVE 4 tennis Bratislava 5:2. O všetkom rozhodli až záverečné dve štvorhry. Hráčom Slávie STU sa podarilo to, čo ešte žiaden iný tím na Slovensku nedokázal. Získali štyri extraligové tituly v sérii, dovedna ich majú už jedenásť.

12. 06. 2020
Tenis doma Více zde