• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Tenis doma

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Tenis doma

 
news img

M SR seniorov 35+ vyhralo družstvo TK Šaľa

Na majstrovstvách Slovenska družstiev seniorov v kategórii 35+ zvíťazil tím TK Šaľa. Na snímke zľava: Ivan Tóth, Tomáš Bánczi, Richard Nebyla, František Babej a Martin Černák, kapitán tímu.

02. 09. 2019
Tenis doma Více zde
 
news img

M SR v plážovom tenise: Páleníková s dvoma titulmi

Magio pláž na záver augusta patrila tenistom. V Bratislave sa na dunajskom brehu bojovalo o slovenské tituly v plážovom tenise. V mužskej konkurencii zvíťazili Patrik Fabian, Marek Lukačovič, v ženskej Katarína Páleníková, Silvia Kraviarová (na snímke) a v mixe Katarína Páleníková, Alex Rozin.

31. 08. 2019
Tenis doma Více zde
 
news img

Titul majstrov SR starších žiakov získali Slovanisti

Na majstrovstvách Slovenska družstiev starších žiakov v Prešove zvíťazil tím TK Slovan Bratislava. Na druhom mieste sa umiestnil TK Mladosť Košice, tretia skončila domáca Tenisová akadémia Prešov.

Na snímke hráči: Markus Lazarčik, Simon Norrman, Sebastián Minich, Max Mikuláš Macháč, Samuel Melaga, Lukáš Imrišek. Kapitán tímu Jozef Blaško.

31. 08. 2019
Tenis doma Více zde
 
news img

Dorastenky Slovana Bratislava s titulom z M SR družstiev

Dorastenky TK Slovan Bratislava sa stali majsterkami Slovenska družstiev. Kapitánmi tímu boli Roman Hajdušík a Radomíra Zrubáková.

Dievčatá na fotografii zľava: Nikola Daubnerová, Katarína Kužmová, Nina Kurucová, Nina Vargová, Anika Jašková.

 

29. 08. 2019
Tenis doma Více zde
 
news img

Titul z majstrovstiev SR mladších žiačok putuje do Nitry

Na majstrovstvách Slovenska družstiev mladších žiačok v Piešťanoch zvíťazil tím TK SPU Nitra. Domáci tím TK Kúpele Piešťany skončil na druhom mieste.

Na fotke TK SPU Nitra, zľava: kapitánka Andrea Hradecká, Renáta Jamrichová, Lucia Hradecká, Martina  Škoricová, Ella Ftorková, Mia Pohanková, Dana Kováčiková, Laura Ježová.

27. 08. 2019
Tenis doma Více zde
 
news img

Titul majstrov SR mladších žiakov do Nových Zámkov

Na majstrovstvách Slovenska mladších žiakov zvíťazil v Prievidzi tím TK Tenis Club Nové Zámky. Na fotke zľava: Jakub Frančák, Michal Jankech, Adam Solčan, David Polák, Matej Markovič. Kapitánom tímu bol Ján Frančák, ktorý na snímke chýba.

24. 08. 2019
Tenis doma Více zde
 
news img

Dorastenci TK LOVE 4 tennis Bratislava šampióni Slovenska

Na majstrovstvách Slovenska družstiev dorastencov zvíťazil tím TK LOVE 4 tennis Bratislava. Na druhom mieste skončil TK Slávia STU Bratislava, tretiu priečku obsadil TK Mladosť Košice.

24. 08. 2019
Tenis doma Více zde
 
news img

Deti deťom už po desiaty raz

TK TENNis FUN Banská Bystrica usporiadal už desiaty ročník turnaja „DETI DEŤOM S NADÁCIOU JÁNA KORCA“. Turnaj st. žiactva triedy „C“ sa hral v Banskej Bystrici. Štartovné od detí v hodnote 368 eur + 500 eur od Nadácie Jána Korca bolo tento rok venovaných Boriskovi a Samkovi na rehabilitácie a liečbu. Deti pri prezentácii dostali tričko a podpísali sa na šek s finančným darom. 

22. 07. 2019
Tenis doma Více zde
 
news img

Áčkový turnaj na Slávii STU vyhrali Pokorný a Méri

Eszter Méri vyhrala turnaj triedy A v kategórii dorastu, ktorý sa uskutočnil na dvorcoch Slávie STU Bratislava. Po boku Stelly Kovačičovej vyhrala aj štvorhru. Dvojhru chlapcov vyhral Lukáš Pokorný, štvorhru dvojica Radovan Michalik, Alfréd Almási.

06. 07. 2019
Tenis doma Více zde
 
news img

V Humennom vyhrali Novanský a Žuffová

Na turnaji A dorastu v Humennom vyhral vo finále Michal Novanský (OZ Slávia Trnava) nad Lukášom Bielikom (TC Empire Trnava) 6:3, 6:1. V dvojhre dievčat zvíťazila  Yvona Žuffová (TA Prešov), ktorá vo finále zdolala klubovú kolegyňu Lauru Berešovú 7:5, 6:4.

02. 07. 2019
Tenis doma Více zde
 
news img

NTC Košice – aktuálne informácie o projekte

Valné zhromaždenie spoločnosti NTC Košice: V piatok 21.6. 2019 sa konalo riadne valné zhromaždenie spoločnosti NTC Košice, a.s., ktoré prerokovalo Správu o podnikateľskej činnosti a stave majetku za rok 2018, schválilo riadnu individuálnu účtovnú závierku za rok 2018, obchodný plán spoločnosti na rok 2019 a zmeny zástupcov mesta Košice v orgánoch spoločnosti. Na stretnutí vládla konštruktívna atmosféra. Dodatočné informácie, ktoré si vyžiadal druhý akcionár mesto Košice, budú mestu poskytnuté v dohľadnom čase. Magistrát mesta Košice vydal informáciu o valnom zhromaždení spoločnosti NTC Košice,a.s. a o vývoji projektu prípravy a výstavby Národného tenisového centra v Košiciach. Čítajte TU.

25. 06. 2019
Tenis doma Více zde
 
news img

VV STZ potvrdil lokalitu Popradská pre NTC Košice

Výkonný výbor STZ sa na svojom zasadnutí dňa 21.6. 2019 opätovne zaoberal aj aktuálnou situáciou v súvislosti s výstavbou NTC v Košiciach. Primátor mesta Košice pán Jaroslav Polaček požiadal STZ v zmysle uznesenia Mestského zastupiteľstva v Košiciach zo dňa 19. 6. 2019 o prehodnotenie stanoviska k ponúkanej lokalite Myslavská cesta. VV STZ jednohlasne rozhodol, že trvá na výstavbe NTC na Popradskej ul. v Košiciach, ktorú naďalej považuje za najvhodnejšiu lokalitu pre umiestnenie stavby NTC. 

24. 06. 2019
Tenis doma Více zde