• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Tenis doma

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Tenis doma

 
news img

Dorastenky TK Slávia STU Bratislava sú majsterky Slovenska

Dorastenky TK Slávia STU Bratislava získali titul na majstrovstvách SR družstiev na dvorcoch TK Kúpele Piešťany. Striebro získali dorastenky TC Empire Trnava a bronz domáce Piešťany.

25. 08. 2018
Tenis doma Více zde
 
news img

Na dvoroch Slávie STU vyhrali Medveď a Michalčíková

Turnaj B mladšieho žiactva na dvorcoch Slávie STU Bratislava vyhrali vo dvojhre Jakub Medveď ( TK Banská Bystrica) a Bernadette Michalčíková ( TC Topoľčany).

20. 07. 2018
Tenis doma Více zde
 
news img

Na Slávii STU vyhrali Behúň a Cibáková

Na dorasteneckom turnaji triedy A sa v sobotu rozhodlo o víťazoch vo dvojhre. Prvenstvo medzi dievčatami na antuke Slávie STU v Bratislave získala domáca hráčka arbora Cibáková, medzi chlapcami Adam Behúň (TK Love 4 tennis Bratislava). Foto Dušan Barbuš

07. 07. 2018
Tenis doma Více zde
 
news img

O zmenách v plážovom tenise

Po piatich rokoch existencie plážového tenisu na Slovensku sa od roku 2018 dostal pod krídla Slovenského tenisového zväzu. Zmena priniesla so sebou viacero noviniek, o ktorých sme hovorili s organizátormi turnajov v plážovom tenise Petrom Miklušičákom a Katarínou Páleníkovou. Rozhovor je aktuálny, lebo už túto sobotu 30. júna je v areáli BVC Draždiak v bratislavskej Petržalke na programe prvý turnaj.

28. 06. 2018
Tenis doma Více zde
 
news img

Chcú byť ako Nadal a Federer

Vyhrať grand slam a byť ako Federer a Nadal. To je túžba tenistov do 10 rokov, ktorí na piešťanskom sústredení v minulých dňoch odpovedali na tucet otázok dotazníka. Zostavovatelia dotazníka sa ich pýtali okrem iného aj na to, čo by chceli v tenise dosiahnuť  a kto je ich tenisový vzor. Aj u dievčat – čo je prekvapujúce – prevažuje odpoveď, že za svoj vzor pokladajú Nadala a Federera. Ale aj Djokoviča, Thiema, Halepovú, Wozniacku, či Muguruzovú.

22. 06. 2018
Tenis doma Více zde
 
news img

Sústredenie desaťročných

V Piešťanoch sa na dvorcoch TK Kúpele skončilo trojdňové sústredenie tenistov do 10 rokov. Pod vedením trénerov Rastislava Nakládala, Daniela Čálika, Moniky Martinkovej, Alexandry Grácovej, Mareka Hrehorčíka absolvovalo sústredenie po 12 chlapcov a dievčat. Tenisti (3 + 3 z každého regiónu) mali v rámci programu aj testy pod vedením kondičného trénera Rudolfa Pátka a metodika zväzu Juraja Nemčeka.

21. 06. 2018
Tenis doma Více zde
 
news img

Kaťuch a Čisovská získali tituly vo dvojhre mladšieho dorastu

Jakub Kaťuch (TJ Mladosť Košice) a Romana Čisovská (TK Vysoké Tatry), hráči NTC, získali prvenstvá vo dvojhre na letných majstrovstvách Slovenska mladšieho dorastu. Šampionát sa uskutočnil na dvorcoch TV Empire Trnava. 

15. 06. 2018
Tenis doma Více zde
 
news img

Vo štvorhre ml. dorastu s titulmi Gálik, Novanský a Behúlová, Vargová

Matej Gálik a Michal Novanský (TK LOVE 4 tennis Bratislava/OZ Slávia Trnava) získali na dvorcoch TC Empire Trnava deblový titul majstrov Slovenska v mladšom doraste. Medzi dievčatami zvíťazili vo štvorhre na letných M SR Bianca Behúlová a Vanda Vargová (TK Slávia SPU Nitra/TC Empire Trnava). Finále dvojrhry je v piatok.

14. 06. 2018
Tenis doma Více zde
 
news img

Oblastné kolo Detského Davis Cupu a Fed Cupu s Nadáciou SPP

Cez víkend sa na štyoch miestach - v Bratislave, Piešťanoch, Prievidzi a Humennom - hrali súboje oblastného kola Detského Davis Cupu a Fed Cupu s Nadáciou SPP. Ide už o 14. ročník populárnej súťaže detí do 10 rokov, ktorá vrcholí celoslovenským finále najlepších 12 družstiev chlapcov a 12 tímov dievčat v NTC tradične v prvý októbrový víkend. Prinášame fotografie od usporiadateľov oblastného kola.

10. 06. 2018
Tenis doma Více zde
 
news img

Starší žiaci Privara a Tóthová s titulmi majstrov SR vo dvojhre

Peter B. Privara (TK Slovan Bratislava) a Emma Tóthová (TK Love 4 Tennis Bratislava) získali na dvorcoch TK Kúpele Piešťany prvenstvá vo dvojhre na letnom šampionáte SR staršieho žiactva. Štvorhru vyhrali N. Marošík, K. Vlčko (Lieskovský tenisový klub/TK Nová Dubnica) a N. Baniarová, S. Šarinová (TC Baseline B. Bystrica/TA Prešov).

08. 06. 2018
Tenis doma Více zde
 
news img

Po dva tituly Puškár a Kadlečková

Na letných majstrovstvách Slovenska staršieho dorastu získali vo dvojhre tituly Samuel Puškár (Slovan Bratislava) a Michaela Kadlečková (TK TENNis FUN B. Bystrica). Obaja zvíťazili aj vo štvorhre. Šampionát usporiadal TK Žilina.

01. 06. 2018
Tenis doma Více zde
 
news img

V Piešťanoch vyhrali Talajka a Koppová

Na dvorcoch TK Kúpele Piešťany sa skončili letné majstrovstvá Slovenska mladšieho žiactva. Dvojhru chlapcov vyhral Tomáš Talajka (TK HSC Piešťany), dievčat Natália Koppová (TK TENNis FUN B.Bystrica).

01. 06. 2018
Tenis doma Více zde