• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Tenis doma

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Tenis doma

 
news img

Dobrý a Cibáková zvíťazili na regionálnom šampionáte dorastu

Martin Dobrý získal zlato na letných regionálnych majstrovstvách Bratislavy na domácich dvorcoch Slávie STU. Vo finále zdolal Lukáša Pokorného z Love4Tennis 5:7, 6:1, 7:6(6). Prvenstvo medzi dorastenkami vybojovala domáca Barbora Cibáková.

16. 05. 2018
Tenis doma Více zde
 
news img

Letné regionálne majstrovstvá: titul pre Cibákovú s Mayerovou

Titul majsteriek Bratislavy na letnom regionálnom šampionáte dorasteniek získali vo štvorhre na dvorcoch Slávie STU domáce hráčky Barbora Cibáková a Andrea Mayerová.

14. 05. 2018
Tenis doma Více zde
 
news img

Muži Slávie STU obhájili titul

Muži Slávie STU Bratislava obhájili extraligový titul. Tím kapitána Františka Horvátha zdolal na popradských dvorcoch vo finále Spišskú Novú Ves 5:0. Na treťom mieste skončil Lov4 tennis, bez medaily je prekvapujúco až štvrtý TC Empire Trnava.

04. 05. 2018
Tenis doma Více zde
 
news img

Ženy Slovana vyhrali extraligu

Tenistky TK Slovan Bratislava získali extraligový titul za rok 2018. Vo finále zvíťazili v Trnave na antuke obhajcu prvenstva TC Empire 4:1. Trnavčanky získali štyri tituly v sérii v rokoch 2014 - 17, Slovan prerušil hegemóniu Empire a nadviazal na predchádzajúce úspešné obdobie. Bratislavčanky vybojovali od roku 1995 v poradí už 11. prvenstvo v najvyššej tenisovej súťaži družstiev. Foto Ivan Kopčáni

04. 05. 2018
Tenis doma Více zde
 
news img

Prekvapenie v Trnave

V tenisovej extralige mužov sa zrodilo v Trnave prekvapenie. TC Empire prehral v semifinále so Spišskou Novou Vsou 3:4, zaujímavosťou je prehra Andreja Martina s Lukášom Kleinom. Súperom Spišskej Novej Vsi v piatkovom finále bude na popradských dvorcoch obhajca titulu TK Slávia STU Bratislava. Ženy TC Empire Trnava budú obhajovať extraligový titul v piatok na domácich dvorcoch. Ich finálovým súperom bude TK Slovan Bratislava. Foto Dušan Barbuš

02. 05. 2018
Tenis doma Více zde
 
news img

Extraliga pozná semifinalistov

V pondelkovom prvom kole tenisovej extraligy sa rozhodlo o semifinalistoch, ktorí sa stretnú v stredu, keď sa hrá aj o ďalšie umiestnenia. Muži TC Empire Trnava v semifinále hostia TK Spišská Nová Ves a tenisti TK Slávia STU privítajú ďalší bratislavský tím Love 4 tennis. Semifinále žien: HTC Hlohovec - TC Empire Trnava, TK Slovan Bratislava - TK Kúpele Piešťany. Foto Dušan Barbuš

30. 04. 2018
Tenis doma Více zde
 
news img

Aj šestnásťroční ukončili sústredenie

Slovenskí tenisti do 16 rokov absolvovali v minulých dňoch na dvorcoch TK Kúpele Piešťany sústredenie, ktoré nadväzovalo na sústredenie hráčov do 14 rokov. Pod vedením trénerov Rastislava Nakládala a Rudolfa Horvátha absolvovalo sústredenie po 5 chlapcov a dievčat.

23. 04. 2018
Tenis doma Více zde
 
news img

Na čele STZ opäť T. Macko

V Národnom tenisovom centre 14. apríla zasadala Rada STZ. Správu o činnosti za roky 2014 - 2017 predniesol prezident zväzu Tibor Macko, ktorého vo voľbe orgánov STZ opätovne jednomyselne zvolili na čelo zväzu pre nasledujúce štvorročné obdobie. Novým predsedom Rady STZ sa stal Milan Baláž. Z 33 pozvaných sa na zasadnutí zúčastnilo 31 delegátov.

14. 04. 2018
Tenis doma Více zde
 
news img

Filipková vyhrala Pepas Cup 2018

Emma Filipková (vpravo) sa stala víťazkou Pepas Cupu 2018 v Slovenskej Ľupči. Vo finále turnaja A starších žiačok zdolala Salmu Drugdovú 6:3, 6:1.

20. 03. 2018
Tenis doma Více zde
 
news img

Dvojhru aj štvorhru na turnaji v Bratislave vyhral Vlčko

Karol Vlčko vyhral dvojhru a s Norbertom Marošíkom aj štvorhru na turnaji triedy A starších žiakov, ktorého usporiadateľom bola Slávia STU Bratislava. Vo finále dvojhry zvíťazil Vlčko nad Petrom Naďom 6:3, 6:2 a vo štvorhre zdolala víťazná dvojica pár Matej Muránsky, Markus Lazarčík 6:3, 6:2. Foto: Mário Popovič

20. 03. 2018
Tenis doma Více zde
 
news img

Z Púchova oba tituly TC Empire Trnava zásluhou Starej a Zelníčkovej

Na halových majstrovstvách Slovenska dorasteniek v Púchove zvíťazila vo finále hráčok TC Empire Trnava Lenka Stará nad Kiarou Petrovickou 7:6(4), 6:3. Aj štvorhru vyhrala Lenka Stará po boku klubovej spoluhráčky Radky Zelníčkovej.

13. 02. 2018
Tenis doma Více zde
 
news img

Puškár získal titul dorasteneckého majstra SR v hale

Samuel Puškár (Slovan Bratislava), v NTC zverenec Petra Hrunčáka, sa stal halovým majstrom Slovenska 2018 v kategórii dorastencov. Vo finále zdolal Samuela Paulovčáka (TC Empire Trnava) 6:3, 6:1. Štvorhru chlapcov v Slovenskej Ľupči vyhrali János Fekete a Krištof Minárik (TC Empire Trmava/TK Jednotka).

13. 02. 2018
Tenis doma Více zde