• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Tenis doma

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Tenis doma

 
news img

HM SR starších žiakov: Žilkay získal obe prvenstvá

Filip Žilkay (TC Empire Trnava) získal na halových majstrovstvách SR starších žiakov titul vo dvojhre. Spolu s Radovanom Michalikom (TK Mladosť Košice) zvíťazil aj vo štvorhre. Šampionát sa hral na dvorcoch Slávie Agrofert STU v Bratislave.

24. 01. 2017
Tenis doma Více zde
 
news img

Tóthová so zlatom medzi mladšími žiačkami

Emma Tóthová (TK Slovan Bratislava) získala singlový titul v kategórii mladších žiačok na halových majstrovstvách SR. Spoločne s Irinou Balus ( TC BASELINE Banská Bystrica ) vyhrala aj štvorhru. Šampionát usporiadal TK HSC Piešťany.

18. 01. 2017
Tenis doma Více zde
 
news img

Stankovská s titulom medzi mladšími dorastenkami

Nina Stankovská (TC Empire Trnava) vyhrala dvojhru medzi mladšími dorastenkami na halových majstrovstvách SR v Žiline. Spolu s finálovou súperkou a klubovou kolegyňou Stellou Kovačičovou vyhrala aj štvorhru.

17. 01. 2017
Tenis doma Více zde
 
news img

V Trnave získal prvenstvo na halových M SR domáci Lazarčík

Markus Lazarčík (TC Empire Trnava) vyhral dvojhru na halových M SR mladších žiakov. Šampionát usporiadal TC Empire. Spolu s Patrikom Lábajom (TA Prešov) získal titul aj vo štvorhre.

17. 01. 2017
Tenis doma Více zde
 
news img

Titul v mladších dorastencoch získal Minárik

Titul halového majstra Slovenska získal v kategórii mladších dorastencov na dvorcoch STC Tennis Akademy Púchov Krištoch Minárik (TK Jednotka). Po boku Jánosa Feketeho (TC Empire Trnava) vyhral aj štvorhru.

17. 01. 2017
Tenis doma Více zde
 
news img

Najkrajšie podoby tenisu

Príťažlivý a veľmi populárny Detský Davis Cup a Fed Cup s Nadáciou SPP ponúka tenis v jeho najkrajšej podobe. Emotívne a dramatické zápasy, bojovnosť i radosť, smiech, plač - to všetko v podaní detí do 10 rokov zažívame každoročne pod strechou NTC počas celoslovenského finále tejto tímovej súťaže. Od vzniku sa do projektu STZ zapojilo vyše 17-tisíc detí. Pozvánkou na ďalší ročník je video z októbrového 12. finále súťaže. 

 

 

20. 12. 2016
Tenis doma Více zde
 
news img

Pochvala pezinským organizátorom

O zaujímavý, ale aj príjemný pocit sa podelil s nami Peter Grič, športový kouč z VTC Pezinok, ktorý po víkendovom turnaji HTO do 10 rokov dostal mail od rodiča jedného z účastníkov. Ten ďakoval Pezinku za perfektnú organizáciu turnaja. ,,Mal som po dlhej dobe pocit, že sa aj na Slovensku v športe s deťmi nájdu pozitívne výnimky. To je smer, ktorým by sme mali ísť,“ uvádza v maili adresovanom VTC Pezinok Patrik Pajtáš. ,,Obdivujem vaše osobné nasadenie a prácu pre mladú generáciu.“

 

 

13. 12. 2016
Tenis doma Více zde
 
news img

SR - ČR 10:3 v hokeji tenistov

V hokejovom zápase slovenských a českých tenistov zvíťazili na popradskom zimnom štadióne domáci hráči 10:3 (2:1, 3:1, 5:1). Góly: Dominik Šproch 3, Dávid Šproch 3, Beck 2, Simon, Stankovič - Kurka 2, Vašek. Na snímke Miloslav Mečíř a Branislav Stankovič.

09. 12. 2016
Tenis doma Více zde
 
news img

Tenisové hviezdy v Poprade

Zimný štadión v Poprade bude v piatok 9. decembra 2016 dejiskom atraktívneho hokejového súboja českej a slovenskej tenisovej špičky. Tradičné stretnutie výberu Slovenska a Česka, ktoré organizuje bývalý profesionál Branislav Stankovič, sa začína o 14.00 h.

06. 12. 2016
Tenis doma Více zde
 
news img

Vajda na seminári trénerov

Pravidelný seminár tenisových trénerov A, B a C licencie sa uskutočnil dňa 26.novembra 2016 v priestoroch Národného tenisového centra v Bratislave. Na seminári sa zúčastnilo 87 trénerov z celého Slovenska. S veľkým záujmom sa stretlo vystúpenie Mariána Vajdu, trénera dlhoročnej svetovej jednotky Novaka Djokoviča.

30. 11. 2016
Tenis doma Více zde
 
news img

Kližan a Lacko sa ospravedlnili

Martin Kližan a Lukáš Lacko sa ospravedlnili daviscupovému kapitánovi Miloslavovi Mečířovi za porušenie zmluvy s STZ a zdôraznili, že chcú naďalej reprezentovať Slovensko. Vyplynulo to zo záverov piatkového zasadnutia výkonného výboru Slovenského tenisového zväzu, na ktorom schválili oboch aktuálnych kapitánov reprezentačných tímov Miloslava Mečířa (Davis Cup) a Mateja Liptáka (Fed Cup) aj pre rok 2017.

25. 11. 2016
Tenis doma Více zde
 
news img

V NTC bude 11 hráčov

V novej sezóne bude  v tíme NTC 11 hráčov. Z trénerov skončil Branislav Sekáč, nahradil ho Pavol Krta, ktorý patril k hráčskej generácii Mečířa, Vajdu a Stankoviča. Ako tréner roky pôsobil v Nemecku. Pre nesplnenie výkonnostných cieľov skončili v NTC hráči Patrik Fabian, Martin Blaško a Petra Uberalová.

23. 11. 2016
Tenis doma Více zde