• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Tenis doma

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Tenis doma

 
news img

Rekordná účasť na seminári

 V sobotu 2. apríla 2016 sa uskutočnil v Národnom tenisovom centre V Bratislave pravidelný seminár trénerov A, B, C licencie. Zúčastnilo sa na ňom rekordných 85 trénerov z celého Slovenska. Seminár mal vysokú odbornú úroveň zásluhou jednotlivých lektorov, ktorí mali veľmi kvalitné prezentácie. FOTO: Dušan Barbuš

03. 04. 2016
Tenis doma Více zde
 
news img

Nový web www.ttk.sk

 Firma SPORT SERVIS Robert Nagy s.r.o, ktorá je dlhoročným dodávateľom oficiálneho oblečenia tenisových tímov STZ, dokončila svoju novú webovú stránku – www.ttk.sk. Na nej nájdete všetko pre tenis, squash a badminton.

23. 02. 2016
Tenis doma Více zde
 
news img

Hodnotenie halových M SR

 Najvýznamnejšími domácimi podujatiami v halovej sezóne boli tradične i tohto roku halové majstrovstvá Slovenska jednotlivcov v jednotlivých kategóriách. Najúspešnejším klubom podľa zisku medailí je TC Empire Trnava. Halové majstrovstvá hodnotí športový riaditeľ STZ Vladimír Habas (na obr.).

19. 02. 2016
Tenis doma Více zde
 
news img

Brna získal titul halového majstra SR v doraste

David Damian Brna (TC EMPIRE Trnava) získal v Tatranskej Lomnici titul halového majstra Slovenska v kategórii dorastu. Vo finále zdolal Róberta Turzáka z TK Vysoké Tatry 6:2, 0:6, 6:3.

17. 02. 2016
Tenis doma Více zde
 
news img

Lenka Stará je halová majsterka Slovenska medzi dorastenkami

Vo finále halových majstrovstiev Slovenska dorasteniek zdolala Lenka Stará Tamaru Kupkovú 6:4, 6:4. Obe hráčky sú z TC EMPIRE Trnava. Stará vybojovala titul aj vo štvorhre po boku klubovej spoluhráčky Timey Pavličkovej.

16. 02. 2016
Tenis doma Více zde
 
news img

Baby Tour v Topoľčanoch vyhrali Melaga a Kyseľová

V nafukovačke TC Topoľčany pokračoval druhým turnajom zimný okruh detí do 10 rokov Baby Tour. Z chlapcov zvíťazil Samuel Melaga z Fresh Clubu Zvolen, druhý skončil Patrik Hulín z TC EMPIRE Trnava a tretí Milan Karasz z TK Spartak Komárno. V kategórii dievčat po výhre na prvom turnaji opäť dominovala Nina Kyseľová (na obr.) z domáceho TC Topoľčany, ktorá vo finále zdolala Sašu Félixovú z TC EMPIRE Trnava, tretia skončila Diana Kaňovská z TK Nová Dubnica.

 

02. 02. 2016
Tenis doma Více zde
 
news img

Lenka Stará je halová majsterka SR mladších dorasteniek

 Halovou majsterkou mladších dorasteniek sa stala Lenka Stará (TC EMPIRE Trnava). Vo finále zdolala Adriánu Šenkárovú (TC EMPIRE Trnava) 6:4 6:1. Obe finalistky si zahrali aj finále štvorhry, v ktorom bola úspešnejšia dvojica Adriána Šenkárová (TC EMPIRE Trnava), Patrícia Junasová (ŠK 1928 Blava J.Bohunice), keď zdolali pár Lenka Stará a Kiara Petrovická (TC EMPIRE Trnava) po dramatickej koncovke 2:6 6:3 10-8. Halové majstrovstvá Slovenska organizoval klub TK Žilina v tenisovej hale Tennis Point.

20. 01. 2016
Tenis doma Více zde
 
news img

Mladší žiak Marošík získal v Trnave oba tituly halového majstra SR

 Norbert Marošík (Lieskovský tenisový klub-LTC) získal v Trnave na dvorcoch TC EMPIRE titul halového majstra Slovenska mladších žiakov po finálovom víťazstve nad Karolom Vlčkom (TK Nová Dubnica). Štvorhru vyhral pár Peter Naď (TK Mladosť Košice), Norbert Marošík.

19. 01. 2016
Tenis doma Více zde
 
news img

David Čierny získal titul halového majstra SR mladších dorastencov

 Na halových majstrovstvách Slovenska mladších dorastencov, ktoré usporiadal STC Tennis Academy Púchov, zvíťazil vo finále dvojhry David Čierny (TC EMPIRE Trnava) nad Jánom Krošlákom (TK Slávia Agrofert STU Bratislava) 6:1, 6:1. Víťaz podal bezchybný výkon, ani raz neprehral svoje podanie.  Vo finále štvorhry  vyhrali János Fekete, Krištof Minárik  (TC EMPIRE Trnava/TK Jednotka) nad dvojicou Adam Behúň, Dušan Oberta (TA Prešov) 6:3, 6:1. 

 
19. 01. 2016
Tenis doma Více zde
 
news img

Čisovská s titulom halovej majsterky SR starších žiačok

 Vo finále halových majstrovstiev Slovenska v tenise starších žiačok zvíťazila Romana Čisovská (TK Vysoké Tatry) nad domácou Anikou Jaškovou (Slovan Bratislava) 6:2, 4:6, 6:3. Majsterky SR sa vo štvorhre stali Nina Stankovská, Barbora Kmošková (TC EMPIRE Trnava). FOTO: Dušan Barbuš

12. 01. 2016
Tenis doma Více zde
 
news img

Jakub Kaťuch s dvoma titulmi medzi staršími žiakmi

 Titul halového majstra Slovenska starších žiakov na dvorcoch TK Agrofert STU v Bratislave vybojoval Jakub Kaťuch (TK Mladosť Košice) po finálovej výhre nad Lukášom Palovičom (TA Prešov) 4:6, 6:3, 6:1. Kaťuch s Palovičom vyhrali spoločne štvorhru.

12. 01. 2016
Tenis doma Více zde
 
news img

Prezident STZ k Novému roku

 Vážení športoví priatelia, dovoľte mi, aby som vám na prahu Nového roka 2016 poprial pevné zdravie, pohodu v osobnom živote i veľa potešenia pri športe. Nastávajúci rok je bohatý na športové udalosti, v tenise k tradičným vrcholným podujatiam pribudne i olympijský turnaj v Riu de Janeiro. Istotu štartu v olympijskom turnaji má zatiaľ A. K. Schmiedlová, ktorá má za sebou vynikajúci rok, v ktorom sa výrazne zlepšila herne i vo svetovom rebríčku. Veríme, že k nej pribudnú ďalší reprezentanti a Slovensko bude môcť na OH obsadiť všetky tenisové disciplíny. Rozhodujúce budú výsledky na turnajoch v prvej tretine roka, keďže štartová listina sa uzavrie po grandslamovom turnaji v Paríži.

31. 12. 2015
Tenis doma Více zde