• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Tenis doma

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Tenis doma

 
news img

Dorastenci Slávie Agrofert STU Bratislava majstri SR

Majstrami Slovenska družstiev v kategórii dorastencov sa stali hráč Slávia Agrofert STU Bratislava. Na snímke hore zľava Patrik Néma, Michal Selecký, Jakup Olejňák, Martin Fekiač, David Juras, kapitán František Horváth, dole Ladislav Unčovský, Tomáš Líška, Alex Molčan.

24. 08. 2015
Tenis doma Více zde
 
news img

M SR: zlato pre mladších žiakov TC EMPIRE Trnava

Na domácich dvorcoch získali titul majstrov Slovenska v kategórii mladších žiakov hráči TC EMPIRE Trnava pod kapitánskym vedením Tomáša Bolemana. Na snímke zľava Marek Blažo, Adrián Štancel, Matúš Barcaj, David Daniška, Alfréd Almási, Filip Žilkay, kapitán Tomáš Boleman.

24. 08. 2015
Tenis doma Více zde
 
news img

EMPIRE Trophy Cup pre Ondrejčekovú a Behúňa

Celoslovenský turnaj staršieho žiactva najvyššej kategórie s názvom EMPIRE Trophy Cup ovládla na trnavských domáca hráčka Klára Ondrejčeková, ktorá obhájila najvyššie nasadenie. Ku Kláre sa pridal u chlapcov taktiež najvyššie nasadený Adam Behúň. Viac...

08. 07. 2015
Tenis doma Více zde
 
news img

ŠK Pepas Slovenská Ľupča má za sebou turnaj detí, teraz prídu medzinárodné

O júnovom turnaji detí do 10 rokov v tenisovom aráli ŠK Pepas Slovenská Ľupča napísal vrchný rozhodca Tibor Lešniak. Súčasne pripojil pozvánku na júlové medzinárodné turnaje.

15. 06. 2015
Tenis doma Více zde
 
news img

Fotky Detského DC a FC

 Na šiestich miestach sa cez víkend uskutočnili oblastné kolá Detského Davis Cupu a Fed Cupu s Nadáciou SPP 2015. Prinášame fotografie z jednotlivých miest. Autori fotografií organizátori, Dušan Barbuš, Ivan Kopčáni.

14. 06. 2015
Tenis doma Více zde
 
news img

Matúšová a Hrunčák vyhrali dvojhry na M SR mladšieho dorastu

Barbora Matúšová (TK Slávia Agrofert STU Bratislava) a Dominik Hrunčák (TK Slovan Bratislava) získali zlaté medaily v dvojhre na majstrovstvách Slovenska mladšieho dorastu v Trnave. Tituly vo štvorhre vybojovali Filip Áč, Martin Fekiač (Slovan Bratislava/Slávia Agrofert) a Nina Stankovská, Stella Kovačičová (EMPIRE Trnava/VTC Pezinok).

12. 06. 2015
Tenis doma Více zde
 
news img

Družstvo TJ Záhorák víťazom v kategórii 55+

Víťazom kvalitne obsadených majstrovstiev Bratislavského regiónu v kategórii 55+ sa stalo družstvo TJ Záhorák, keď v poslednom stretnutí zvíťazilo nad Dynamom 3:0. Na obrázku zľava: Fillo, Dvoráček, Strempek, Blahutiak.

 

09. 06. 2015
Tenis doma Více zde
 
news img

V Topoľčanoch vyhrali Králik a Kyseľová

Počas uplynulého víkendu bojovalo na kurtoch Tennis Clubu Topoľčany 18 chlapcov a 26 dievčat na turnaji detí do 10 rokov. Víťazmi sa stali Jakub Králik a Nina Kyseľová. 

08. 06. 2015
Tenis doma Více zde
 
news img

Čisovská a Minárik majstrami SR staršieho žiactva

 Letné majstrovstvá SR staršieho žiactva patria skôr k výnimkám, kde turnaj zahajujú dievčatá. Vzhľadom na príjemné počasie sa poradie zápasov v dennom programe po dvoch dňoch vyrovnalo a 11-dvorcový areál TK Kúpele Piešťany poskytoval potom dostatok priestoru, aby súťaže prebiehali súbežne. V súťažiach nastúpili všetci nominovaní hráči (48 + 48), početne boli obsadené aj deblové pavúky (21 + 24). Na snímkach všetci víťazi.

06. 06. 2015
Tenis doma Více zde
 
news img

Majstri: Michalík a Suchánková

 Majstrami SR v kategórii mladšieho žiactva na dvorcoch TK Kúpele Piešťany sa stali Radovan Michalík (TK Mladosť Košice) a Sara Suchánková (Slovan Bratislava). Obaja vyhrali nielen dvojhry, ale aj štvorhry, v ktorých vytvorili páry so svojimi finálovými súpermi.

30. 05. 2015
Tenis doma Více zde
 
news img

Behúň a Stará s titulmi zo Žiliny

 Majstrami Slovenska v kategórii staršieho dorastu sa stali Jakub Behúň a Lenka Stará (obaja TC EMPIRE Trnava). Šampionát sa uskutočnil od 25. 5. 2015 na dvorcoch TK Žilina. Na turnaji sa zúčastnili najlepší dorastenci a dorastenky SR, okrem reprezentantov hrajúcich v tomto termíne juniorku na Roland Garros. 

29. 05. 2015
Tenis doma Více zde
 
news img

Turnaj detí – Slávia Cup v Trnave

Cez víkend sa uskutočnil v tenisovom klube OZ Slávia Trnava už v tradičnom májovom termíne jeden z prvých jarných turnajov detí do 10 rokov. Štartovalo na ňom 23 chlapcov a 35 dievčat, zápasy prebiehali na 6 dvorcoch, počasie nám prialo, takže sa celkovo odohralo 118 zápasov, resp.setov do 6 alebo do 4 gemov v siedmich súťažiach.

21. 05. 2015
Tenis doma Více zde