• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Tenis doma

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Tenis doma

 
news img

Suverénne dorastenky Slovana

  V Žiline sa uskutočnili 25. - 27. 8. 2013 majstrovstvá SR družstiev dorasteniek. Suverénnym víťazom sa stali dievčatá Slovana Braislava pod vedením Radky Zrubákovej. Vo finále zdolali bez straty dvojhry družstvo TC Empire Trnava. Za celý turnaj stratili len dve dvojhry.

27. 08. 2013
Tenis doma Více zde
 
news img

HSC Senior Cup 2013

HSC Senior Cup 2013, letné majstrovstvá Slovenska seniorov, sa uskutočnili 5. - 8.7.2013 v areáli HSC v Piešťanoch. Od rozhodcu Emila Vrábela sme dostali niekoľko fotografií po finálových zápasoch, ktoré na našej stránke uverejňujeme.

09. 07. 2013
Tenis doma Více zde
 
news img

Brna vyhral na Agroferte

Turnaj dorastencov triedy C na dvorcoch Slávie Agrofert STU v Bratislave vyhral 15-ročný David Damian Brna z TC EMPIRE Trnava (na snímke vpravo).

09. 07. 2013
Tenis doma Více zde
 
news img

Najúspešnejší je Slovan

Najúspešnejším tenisovým klubom na Slovensku podľa dosiahnutých výsledkov na letných M SR jednotlivcov mládeže je TK Slovan Bratislava.

08. 07. 2013
Tenis doma Více zde
 
news img

TK Žilina B do extraligy

Muži TK NOVÁ GENERÁCIA a ženy TK Žilina B vyhrali I. ligu a vybojovali si postup do najvyššej súťaže. Opäť sa zopakovala situácia z roku 2010, keď družstvo žien TK Žilina A vypadlo z extraligy a družstvo TK Žilina B postúpilo ako víťaz I. ligy.  

24. 06. 2013
Tenis doma Více zde
 
news img

Víkend patril deťom

Detský Davis Cup a Fed Cup s Nadáciou SPP oblastným kolom odštartoval cez víkend 9. ročník tradičnej súťaže. Ako prví prispeli do našej fotogalérie Piešťanci. Z ich oblastného kola ponúkame niekoľko záberov Vladimíra Jelínka. Pridali sa aj Prievidžania zásluhou Petra Kulicha, Bratislava s fotkami Dušana Barbuša a Igora Motusa, Žilina so snímkami Antona Blaška.
16. 06. 2013
Tenis doma Více zde
 
news img

Šampionát poznačili skreče

V areáli TC EMPIRE Trnava sa 10. -14. 6. 2013 v uskutočnili majstrovstvá Slovenska mladšieho dorastu, ktoré už tradične patria do turnajového kalendára TC EMPIRE. Tituly vo dvojhrách získali Patrik Néma a Tereza Mihalíková.

15. 06. 2013
Tenis doma Více zde
 
news img

Zlatí Néma a Mihalíková

Na majstrovstvách Slovenska mladšieho dorastu, ktoré usporiadal TC Empire Trnava, zvíťazili v dvojhre Patrik Néma a Tereza Mihalíková (na snímke s trénerom Jánom Studeničom).

14. 06. 2013
Tenis doma Více zde
 
news img

Víťazstvá Hrunčáka a Roháčovej

Letné majstrovstvá Slovenska staršieho žiactva – Nike Junior Tour by Peugeot – vyhrali v Piešťanoch najvyššie nasadení Dominik Hrunčák a Laura Roháčová. Favoriti teda potvrdili svoje úlohy.

10. 06. 2013
Tenis doma Více zde
 
news img

Oravec potvrdil rolu favorita

Titul v kategórii dorastencov na majstrovstvách Slovenska zostal doma v Žiline vo dvojhre aj vo štvorhre vďaka Jakubovi Oravcovi. Medzi dievčatami zvíťazila Katarína Strešnáková. 

02. 06. 2013
Tenis doma Více zde
 
news img

Minárik získal dupľu

Krištof Minárik a Klára Ondrejčeková sa stali majstrami SR vo dvojhrách mladšieho žiactva. V oboch prípadoch možno povedať, že obaja si zaslúžene vybojovali účasť na prestížnom celosvetovom finále Nike Junior Tour. 

02. 06. 2013
Tenis doma Více zde
 
news img

Majstrovská desiatka Slovana!

Tenistky Slovana Bratislava získali desiaty extraligový titul po finálovom víťazstve 4:3 nad TK Kúpele Piešťany. Bratislavčanky vyhrali pod vedením kapitánky Radky Zrubákovej deviaty raz v sérii.

03. 05. 2013
Tenis doma Více zde