• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Aktuality

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Aktuality

 
news img

Slováci do 12 rokov s ďalším víťazstvom

Slovenskí chlapci do 12 rokov zvíťazili aj v druhom stretnutí skupiny A na Letných majstrovstvách Európy v Rakovníku. Výber Chorvátska zdolali 3:0 a už pred posledným stretnutím si zabezpečili prvé miesto v skupine. Vo dvojhrách proti Chorvátsku bodovali Richard Križan a Juraj Kováčik, vo štvorhre Križan spolu s Maxom Lörinčíkom. Zverenci kapitána Lukáša Smoľáka nastúpia v sobotu proti reprezentácii Estónska, no už teraz majú istotu barážového stretnutia o postup na finálový turnaj. 

Podrobné informácie nájdete na www.tenniseurope.org.

23. 07. 2022
Aktuality Více zde
 
news img

ME U14: Pohánková o finále vo dvojhre

Mia Pohánková (na snímke) zabojuje o postup do finále dvojhry na majstrovstvách Európy dievčat do 14 rokov v Moste. Deviatka singlového pavúka otočila vo štvrťfinále vývoj zápasu s trinástou nasadenou Britkou Mikou Stojsavljevicovou a zdolala ju 3:6, 6:0, 7:5. V semifinále si zmeria sily so Španielkou Charo Esquivaovou Baňulsovou.

Menej sa darilo Soni Depešovej, ktorá vo štvrťfinále hladko podľahla trojke pavúka Laure Samsonovej z Českej republiky 1:6, 2:6.

22. 07. 2022
Aktuality Více zde
 
news img

ME U18: Slovenky o titul!

Nikola Daubnerová (na snímke) s Ninou Vargovou zabojujú o titul vo štvorhre na majstrovstvách Európy hráčok do 18 rokov vo švajčiarskom Klostersi. Najvyššie nasadený pár si v semifinále poradil s trinástkami pavúka Ellou McDonaldovou a Taliou Neilsonovou Gatenbyovou 7:6(2), 6:3. Vo finále si zmerajú sily s piatym nasadeným švajčiarskym párom Karolina Kozaková, Celine Naefová.

22. 07. 2022
Aktuality Více zde
 
news img

Gombos končí vo štvrťfinále

Norbert Gombos sa neprebojoval do semifinále dvojhry na challengeri 100 v talianskom Trieste (90 280 EUR, antuka vonku). Najvyššie nasadený hráč nestačil vo štvrťfinále na domáceho Francesca Passara a podľahol mu 3:6, 6:3, 2:6 za 102 minút. Zverenec trénera Tibora Tótha a kondičného Dávida Olasza sa najbližšie predstaví v kvalifikácii turnaja ATP 250 v Umagu.

22. 07. 2022
Aktuality Více zde
 
news img

Skvelý Molčan do semifinále!

Alex Molčan sa prebojoval do semifinále dvojhry na turnaji ATP 500 v Hamburgu (1 911 620 EUR, antuka vonku). V piatkovom štvrťfinále s Chorvátom Bornom Čoričom vyhral prvý set 7:6(7), za stavu 2:0 v druhom sete mu súper duel skrečoval. Zverenec trénerov Mariána Vajdu, Karola Becka a kondičného Dávida Olasza sa v súboji o postup do finále stretne s najvyššie nasadeným Španielom Carlosom Alcarazom.

22. 07. 2022
Aktuality Více zde
 
news img

Slováci do 12 rokov začali kvalifikáciu víťazne

V kvalifikačnej skupine Letných ME chlapcov do 12 rokov v Rakovníku zvíťazilo Slovensko v prvom stretnutí nad Írskom 3:0. Vo výbere kapitána Lukáša Smoľáka bodovali vo dvojhrách Richard Križan a Juraj Kováčik, vo štvorhre Križan po boku Maxa Lörinčíka. V piatok si mladí Slováci zmerajú sily s výberom Chorvátska.

Viac informácií o turnaji: www.tenniseurope.org

21. 07. 2022
Aktuality Více zde
 
news img

ME U14: Depešová aj Pohánková do štvrťfinále dvojhry

Na ME do 14 rokov v českom Moste sa darí dievčatám Soni Depešovej a Mii Pohánkovej. Ôsma nasadená Depešová si vo štvrtom kole poradila s Nemkou Sonjou Zhenikhovou, ktorú zdolala 6:3, 6:3. Deviatka pavúka Pohánková zvíťazila nad Francúzkou Eleejah Inisanovou hladko 6:2, 6:0. Dievčatá sa spolu prebojovali aj do štvrťfinále štvorhry po víťazstve 7:5, 7:6(3) nad trinástym nasadeným párom Lakičová, Seničová (Čierna Hora, Slovinsko).

21. 07. 2022
Aktuality Více zde
 
news img

ME U16: Jamrichová s Hradeckou končia vo štvrťfinála debla

Renáta Jamrichová s Luciou Hradeckou sa neprebojovali do semifinále štvorhry na majstrovstvách Európy hráčov do 16 rokov v Přerove. V pozícii siedmeho nasadeného páru nestačili vo štvrťfinále na českú dvojicu Marie Slameníková, Magdaléna Smékalová a podľahli jej hladko 1:6, 3:6. V tejto vekovej kategórii tak stratilo Slovensko aj posledné želiezko v ohni.

Bližšie informácie o turnaji: www.tenniseurope.org

21. 07. 2022
Aktuality Více zde
 
news img

ME U18: Daubnerová víťazne

Nikola Daubnerová postúpila do štvrťfinále dvojhry na ME juniorov do 18 rokov vo švajčiarskom Klostersi. Šestnásťročná hráčka Národného tenisového centra si vo štvrtom kole poradila s desiatou nasadenou Nemkou Carolinou Kuhlovou a zdolala ju 6:2, 7:6(8). Päťka singlového pavúka zabojuje o postup do semifinále proti najvyššie nasadenej Victorii Jimenezovej Kasintsevovej z Andory. Daubnerová spolu s Ninou Vargovou postúpila aj do semifinále štvorhry. Zverenky trénera Martina Zathureckého si vo štvrťfinále poradili s ôsmymi nasadenými Taliankami Paceovou, Urgesiovou 6:3, 6:3.

21. 07. 2022
Aktuality Více zde
 
news img

ME U16: Jamrichová s Hradeckou do štvrťfinále štvorhry

Na ME juniorov do 16 rokov v českom Přerove vypadli vo dvojhre po dievčatách aj chlapci. Marek Naňo ani Xavier Jakubovič nestačili v treťom kole na svojich súperov. Naňo prehral s Cyperčanom Timinim 4:6, 1:6, Jakubovič ťahal za kratší koniec v súboji s Čechom Kumstátom a podľahol mu 0:6, 1:6. Chlapci vypadli aj v úvodnom kole štvorhry a s turnajom sa tak rozlúčili.

21. 07. 2022
Aktuality Více zde
 
news img

ME U14: V dvojhre ďalej Depešová s Pohánkovou

Na ME do 14 rokov v českom Moste sa do štvrtého kole prebojovali Soňa Depešová a Mia Pohánková. Ôsma nasadená Depešová si v treťom kole poradila s Bulharkou Ivanovovou 6:0, 6:3, deviatka pavúka Pohánková zdolala rovnakým výsledkom Rakúšanku Horacekovú. Dievčatá sa spolu prebojovali aj do tretieho kola štvorhry po víťazstve 6:4, 7:5 nad dánskym párom Kristensenová, Ragusová.

21. 07. 2022
Aktuality Více zde
 
news img

ME U18: Ďalej dvaja Slováci

Na ME juniorov do 18 rokov vo švajčiarskom Klostersi postúpili do štvrtého kola dvojhry Michal Krajčí a Nikola Daubnerová. Krajčí si v treťom kole poradil s pätnástym nasadeným Rumunom Comanom 7:5, 6:2 a Daubnerová medzi dievčatami hladko zdolala Ukrajinku Hlaholovú 6:2, 6:1. S dvojhrou sa v treťom kole rozlúčil Peter Benjamín Privara, ktorý v pozícii nasadenej deviatky nestačil na Taliana Bondioliho a prehral 6:0, 4:6, 0:6.

20. 07. 2022
Aktuality Více zde