• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Aktuality

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Aktuality

 
news img

Turnaj v Indian Wells odložili

Prestížny tenisový turnaj ATP a WTA v kalifornskom Indian Wells sa v marci neuskutoční pre pandémiu koronavírusu. O odložení podujatia BNP Paribas Open informovalo v utorok vedenie Asociácie tenisových profesionálov. Turnaj v Indian Wells mnohí zaraďujú na piate miesto hneď za štyri grandslamové, v tomto roku ho pre pandémiu úplne zrušili.

29. 12. 2020
Aktuality Více zde
 
news img

Radka Zrubáková oslavuje jubileum - všetko najlepšie!

Radka Zrubáková (na snímke s dcérou Anikou) oslávila na druhý sviatok vianočný krásne životné jubileum - 50 rokov. Bývalej profesionálnej tenistke a v súčasnosti trénerke, ktorej meno je späté s klubom TK Slovan Bratislava, želáme veľa zdravia, osobných úspechov a ďalšie pekné roky v tenisovej rodine.

26. 12. 2020
Aktuality Více zde
 
news img

Kužmová majsterkou v ČR

Viktória Kužmová sa v roku 2020 tešila zo zisku dvoch titulov v extralige. Po zisku toho slovenského s tímom TK Slovan Bratislava zvíťazila na záver roka aj v Českej republike. Ako členka tímu TK Sparta Praha prispela v semifinále bodom v singli a vo finále po boku Kateřiny Siniakovej získali za stavu 3:3 na zápasy tzv. mečbal pre svoj tím. Sparta napokon zvíťazila nad TK Agrofert Prostějov (vo farbách ktorého nastúpil aj Igor Zelenay) najtesnejším rozdielom 5:4 a titul získala po dlhých dvadsiatich rokoch.

17. 12. 2020
Aktuality Více zde
 
news img

Poklemba a Sevald víťazmi HMR starších žiakov v Bratislave

Filip Poklemba (TK Slávia STU Bratislava) a Nikol Sevald (OZ Talent NiZa Bratislava) sa stali víťazmi halových majstrovstiev staršieho žiactva v Bratislavskom regióne. Najvyššie nasadený Poklemba si vo finále poradil s klubovým spoluhráčom Adamom Babušíkom hladko 6:1, 6:1. Tretie miesto obsadili Oskar Fičor (TŠ Advantage Bratislava) a Martin Matunák (TK Slovan Bratislava). Medzi dievčatami získala prvenstvo Sevald po finálovej výhre 4:6, 6:1, 6:0 nad Terezkou Gálikovou (TK Slávia STU Bratislava). Tretie miesto patrí Kristíne Flimelovej (TK Slovan Bratislava) a Martine Škoricovej (TK Slávia STU Bratislava).

17. 12. 2020
Aktuality Více zde
 
news img

Tenista roka 2020 - fotogaléria

V stredu vyhlásili v Národnom tenisovom centre víťazov ankety Tenista roka 2020. Na rozdiel od predchádzajúcich rokov, kedy Slovenský tenisový zväz usporiadal veľký galavečer, kvôli nepriaznivej pandemickej situácii boli víťazi tentoraz vyhlásení počas malého aktu odovzdávania ocenení. Hlavné kategórie ovládli Norbert Gombos a Anna Karolína Schmiedlová, medzi juniormi titul získali Lukáš Pokorný a Romana Čisovská. Talentom do 15 rokov bola vyhlásená Renáta Jamrichová a ocenenie Tím roka si odnieslo fedcupové družstvo Slovenska. V ankete o najpopulárnejšieho tenistu prvý raz v kariére dominoval Norbert Gombos.

17. 12. 2020
Aktuality Více zde
 
news img

Australian Open vo februári

Úvodný grandslamový turnaj tenisovej sezóny Australian Open sa začne s trojtýždňovým oneskorením 8. februára. Organizátori posunuli termín po tom, ako pandémia koronavírusu narušila prípravy podujatia, ktoré malo pôvodne odštartovať 18. januára. Tenisti budú prichádzať do Austrálie od 15. januára a podstúpia dva týždne karantény. Na postupe sa dohodli Austrálska tenisová asociácia s úradmi štátu Viktória v Melbourne.

17. 12. 2020
Aktuality Více zde
 
news img

STZ a Peugeot naďalej spolu

Slovenský tenisový zväz a spoločnosť Peugeot podpísali na stredajšom slávnostnom akte vyhlásenia výsledkov ankety Tenista roka 2020 novú trojročnú zmluvu. Úspešná spolupráca, ktorá trvá už osemnásť rokov, tak bude pokračovať aj v obobí rokov 2021 - 2023. Za Slovenský tenisový zväz zmluvu podpísal prezident Tibor Macko, za spoločnosť Peugeot riaditeľka značky Zuzana Karhútová.

16. 12. 2020
Aktuality Více zde
 
news img

Tenista roka: Prehľad víťazov ankety

Norbert Gombos a Anna Karolína Schmiedlová sa po druhý raz v kariére stali víťazmi hlavných kategórií v ankete Tenista roka. Gombos sa prvýkrát z titulu tešil v roku 2017, Schmiedlová ešte o dva roky skôr. Aktuálna slovenská mužská jednotka Gombos získal najviac hlasov aj od fanúšikov na našej stránke a vôbec po prvý raz získal titul Najpopulárnejší tenista roka na Slovensku.

FOTO: Roman Benický

16. 12. 2020
Aktuality Více zde
 
news img

TR: Gombos a Schmiedlová

Norbert Gombos a Anna Karolína Schmiedlová sa stali víťazmi hlavných kategórií ankety Tenista roka 2020. Obaja zvíťazili v tradičnej ankete Slovenského tenisového zväzu druhý raz. Slávnostný galavečer sa v tomto roku neuskutočnil pre pandémiu koronavírusu. Juniorom roka sa stal Lukáš Pokorný, titul Juniorka roka patrí rovnako ako vlani Romane Čisovskej, ocenenie pre Talent roka si odniesla Renáta Jamrichová.

16. 12. 2020
Aktuality Více zde
 
news img

Tenista roka 2020 už v stredu

V stredu 16. decembra spoznáme výsledky 27. ročníka ankety Tenista roka 2020. V ankete organizovanej Slovenským tenisovým zväzom sa už tradične budú oceňovať víťazi v nasledujúcich kategóriách: Tenista roka, Tenistka roka, Junior roka, Juniorka roka, Talent do 15 rokov, Tím roka a Najpopulárnejší tenista roka podľa hlasovania tenisových fanúšikov na našej stránke.

15. 12. 2020
Aktuality Více zde
 
news img

Mihalíková skončila aj v debli

Tereza Mihalíková po boku Maďarky Dalmy Gálfiovej nezabojuje o titul na turnaji ITF v Dubaji (100 000 USD, tvrdý povrch vonku). Držiteľky voľnej karty nestačili v semifinálovom zápase na španielsko-slovinský pár Aliona Bolsovová, Kaja Juvanová a podľahli mu 6:7(2), 3:6 za 94 minút. 

10. 12. 2020
Aktuality Více zde
 
news img

Schmiedlová v Dubaji končí

Anna Karolína Schmiedlová nepostúpila do štvrťfinále turnaja ITF v Dubaji (100 000 USD, tvrdý povrch, vonku). V druhom kole bola nad jej sily piata nasadená Kateřina Siniaková z Česka, ktorej podľahla 2:6, 2:6 za 84 minút. Zverenka trénera Petra Hubera odohrala  v Dubaji vrátane kvalifikácie tri dobré a bojovné zápasy, v tom štvrtom však recept na českú favoritku nenašla. Ani jeden raz sa jej nepodarilo zobrať súperke servis, naopak, sama si ho prehrala štyri razy a s turnajom sa rozlúčila.

FOTO: facebook.com/alhabtoortennischallenge

09. 12. 2020
Aktuality Více zde