• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Tenis doma

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Tenis doma

 
news img

Áčko mužov v Lieskovci vyhral Kyjaci

Samuel Kyjaci (TC EMPIRE Trnava) sa stal víťazom turnaja kategórie A mužov v Lieskovci. Vo finále si poradil s Radoslavom Novodomcom (TC Stupava) 6:3, 6:2. Novodomec získal titul vo štvorhre, spolu s Tomášom Kubišom (Top tennis academy Zvolen) vyhrali vo vyrovnanom finále nad Brunom Bernáthom (JJ Tenis Trnava) s Norbertom Marošíkom (Lieskovský tenisový klub-LTC) 6:4, 6:7(5), 10-7.

09. 01. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Sledujte Slovak Junior Indoor

Tridsiaty ročník medzinárodného turnaja Slovak Junior Indoor 2023 je v polnom prúde a vy ho môžete sledovať aj prostredníctvom livestreamu a livescore zo všetkých štyroch kurtov. Nenechajte si ujsť dianie v Národnom tenisovom centre a kliknite na nasledujúce linky:

SLOVAK JUNIOR INDOOR 2023 - LIVESCORE

SLOVAK JUNIOR INDOOR 2023 - LIVESTREAM

09. 01. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

SJI: O hlavnú traja Slováci

Traja slovenskí reprezentanti sa predstavia vo finále kvalifikácie na medzinárodnom juniorskom turnaji ITF J200 v Bratislave. O postup do hlavnej súťaže Slovak Junior Indoor 2023 budú z chlapcov bojovať Tomáš Talajka a Simon Norrman, z dievčat sa najviac darilo Tamare Šramkovej. Finále kvalifikácie je v Národnom tenisovom centre na programe v utorok od 10.00 h.

FOTO: Dušan Barbuš

09. 01. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

SJI 2023: Program kvalifikácie

V nedeľu vyžrebovali v bratislavskom Národnom tenisovom centre kvalifikáciu medzinárodného juniorského turnaja hráčov do 18 rokov. Tridsiaty ročník podujatia Slovak Junior Indoor 2023 sa eliminačnými zápasmi začína 9. januára, štart hlavnej súťaže je na programe o dva dni neskôr. V hlavnom pavúku dvojhry je 32 chlapcov a 32 dievčat. Nasadené jednotky by mali byť Vojtěch Petr a Nikola Bartůňková, obaja z Českej republiky.

08. 01. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Halové majstrovstvá Slovenska starších žiakov

Halové majstrovstvá Slovenska sa v sobotu 7. januára začali prvou vekovou kategóriou, ktorou je staršie žiactvo. Turnaj chlapcov hostí TK Kúpele Piešťany, dievčatá súťažia na dvorcoch TJ Sokol Prešov. Turnaje vyvrcholia v utorok 10. januára finálovými zápasmi.

Semifinálové a finálové duely chlapcov môžete sledovať prostredníctvom LIVESCORE a LIVESTREAMU.

06. 01. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Prezidenti hodnotia 30 rokov...

Slovenský tenisový zväz (STZ) má za sebou tridsať rokov svojej existencie v ére samostatnosti. Jeho prvým prezidentom sa začiatkom deväťdesiatych rokov stal Peter Malovec, ktorý zohral významnú úlohu pri rozdelení Československého tenisového zväzu a pri budovaní nových štruktúr STZ. V roku 1998 ho na poste prezidenta vystriedal Tibor Macko, ktorý zväz viedol takmer štvrťstoročie a tenis na Slovensku zažil pod jeho vedením množstvo veľkých úspechov. Súčasným prezidentom zväzu je od roku 2022 olympijský víťaz Miloslav Mečíř.

06. 01. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Slovak Junior Indoor 2023

Na začiatku januára sa v bratislavskom Národnom tenisovom centre koná už tradične medzinárodný juniorský turnaj hráčov do 18 rokov. Tridsiaty ročník podujatia Slovak Junior Indoor 2023 sa kvalifikačnými zápasmi začína 9. januára, štart hlavnej súťaže je na programe o dva dni neskôr. V hlavnom pavúku dvojhry je 32 chlapcov a 32 dievčat. Nasadené jednotky by mali byť Vojtěch Petr a Nikola Bartůňková, obaja z Českej republiky.

04. 01. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

NTC tím pre sezónu 2023

NTC tím bude v Bratislave tvoriť v roku 2023 celkom 20 hráčov - 9 v mužskej zložke a 11 v ženskej zložke. O ich výkonnostný rast sa bude starať 14 tenisových trénerov a 3 kondiční. Novými členmi NTC tímu sú Peter Benjamín Privara, Michal Krajčí a Jakub Krošlák, v ženskej zložke pribudli Irina Balus a Mia Pohánková. Naopak, v tíme skončili Filip Horanský, Michal Novanský, Tereza Mihalíková a Romana Čisovská.

Medzi trénermi v NTC Bratislava pribudli Lukáš Lacko, Marek Semjan a Róbert Gašparetz. Kondičnými trénermi sú aj naďalej Ladislav Olasz, Dávid Olasz a Hynek Fučík. Šéftrénerom Národného tenisového centra zostáva Miloslav Mečíř, manažérom tímu je Jaroslav Balaš.

29. 12. 2022
Tenis doma Více zde
 
news img

Tóth a Lipták pokračujú vo funkcii

Výkonný výbor Slovenského tenisového zväzu schválil kapitánov reprezentačných tímov Slovenska pre rok 2023. Na lavičke daviscupového tímu bude pokračovať Tibor Tóth (na snímke), kapitánom fedcupového tímu (BJKC tímu) bude aj naďalej Matej Lipták. Kým Tóth začne svoj tretí rok pôsobenia v tejto funkcii, Lipták je na fedcupovej lavičke nepretržite od roku 2009. V uplynulých dvoch sezónach sa s tímom predstavil na finálových turnajoch v Glasgowe a Prahe, kde jeho zverenky obsadili 5. - 8. miesto.

26. 12. 2022
Tenis doma Více zde
 
news img

Aj Privara členom NTC tímu

Posledným novým hráčom v NTC tíme pre sezónu 2023 je osemnásťročný Peter Benjamín Privara (na snímke). Držiteľ ocenenia Juniora roka 2022 sa bude v Bratislave pripravovať pod vedením trénera Lukáša Lacka. V tíme naopak skončil ešte Michal Novanský, ktorého ďalšie kroky by mali viesť na univerzitu do Spojených štátov amerických. 

23. 12. 2022
Tenis doma Více zde
 
news img

HMR starších žiakov na západe vyhrali Nováková a Mačej

Dominik Mačej (TK Kúpele Piešťany) získal titul vo dvojhre aj štvorhre na halových regionálnych majstrovstvách západného Slovenska v kategórii starších žiakov. Vo finále si na domácich dvorcoch hladko poradil s klubovým spoluhráčom Tiborom Varinským, ktorého zdolal 6:3, 6:3. Vo štvorhre spolu s Martinom Bobošíkom (TK Kúpele Piešťany) hladko zvíťazili v súboji o titul nad Adamom Andelom (TK Slávia SPU Nitra) s Viktorom Hlóskom (MŠO Štúrovo) 6:0, 6:2.

21. 12. 2022
Tenis doma Více zde
 
news img

HMR starších žiakov v Bratislave pre Bódiovú a Urbánoša

Filip Urbánoš (TK LOVE 4 TENNIS Bratislava) získal titul vo dvojhre aj štvorhre na halových regionálnych majstrovstvách Bratislavy v kategórii starších žiakov. V singlovom finále si na dvorcoch TK Jednotka poradil s Maxom Lörinčíkom (TK Petržalka), ktorého zdolal 7:5, 6:2. Vo štvorhre zvíťazil spolu s klubovým spoluhráčom Filipom Romanom. V súboji o titul zdolali Adama Grambličku (TK Slovan Bratislava) s Jurajom Kováčikom (TK Slávia STU Bratislava) 6:3, 6:0.

20. 12. 2022
Tenis doma Více zde