• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Tenis doma

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Tenis doma

 
news img

STZ získal od MŠVVaŠ SR dotáciu na Moduly aj v šk. r. 2022/2023

Slovenský tenisový zväz (STZ) v školskom roku 2021/2022 úspešne absolvoval pilotný projekt Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu Slovenskej republiky – Moduly. Preto sa rozhodol do projektu zapojiť aj v školskom roku 2022/2023. STZ prezentoval projekt Tenis do škôl pod vedením Janky Tužinskej 17. júna 2022 na akademickej pôde Fakulty telesnej výchovy a športu UK pred komisiou MŠVVaŠ SR na základe výzvy – dotácia v oblasti športu 2022 (F-2022-DOT01) Moduly.

23. 09. 2022
Tenis doma Více zde
 
news img

Príďte na Peugeot Tennis Day!

V sobotu 1. októbra máme v Národnom tenisovom centre nachystaný bohatý program pre celú rodinu. Príďte sa zabaviť na siedmy ročník akcie Peugeot Tennis Day s viacerými známymi osobnosťami, zahrať si tenis s poprednými tenistami, nazbierať cenné autogramy či fotografie a užiť si kopec zábavy. Programom bude sprevádzať populárny moderátor Sajfa.

21. 09. 2022
Tenis doma Více zde
 
news img

M SR družstiev: 45+ pre Kúpele Piešťany, 65+ vyhrala Hriňová

Tím TK Kúpele Piešťany sa stal víťazom majstrovstiev Slovenska družstiev vekovej kategórie 45+. Na fotografii zľava: Milan Kyseľ, Andrej Bartovic, Patrik Drozd, Peter Ondrej, Richard Nebyla a Matej Fekete. V kategórii nad 65 rokov sa z titulu tešilo družstvo TK Hriňová v zložení Július Mixtaj, Peter Mišík, Ján Mixtaj a Ján Cerovský.

18. 09. 2022
Tenis doma Více zde
 
news img

Mečíř navštívil ďalšie kluby na Slovensku

Prezident Slovenského tenisového zväzu Miloslav Mečíř navštívil tento týždeň ďalšie tenisové kluby na Slovensku. Tentokrát zavítal do TK Baník Prievidza, kde sa stretol s predsedom klubu Františkom Vrtákom (na snímke) a rovnako do mesta Nováky, kde ho privítal primátor Dušan Šimka. Mečíř v Novákoch navštívil základnú školu, na ktorej viedol debatu s deťmi, ochotne rozdával autogramy a taktiež škole odovzdal základný balíček na spustenie projektu "Tenis do škôl".

15. 09. 2022
Tenis doma Více zde
 
news img

Moška sa vyjadril k energiám

Pred pár dňami oslovil denník Nový čas generálneho sekretára Slovenského tenisového zväzu Igora Mošku s otázkami týkajúcimi sa cien energií a fungovania Národného tenisového centra v zimnom období. Nie všetky odpovede však boli v denníku interpretované podľa jeho skutočných vyjadrení a preto prinášame celý rozhovor (otázky aj odpovede) v plnom znení.

14. 09. 2022
Tenis doma Více zde
 
news img

Zavacký s titulom z TEJT 3 U14 v Slovenskej Ľupči

Peter Zavacký (na snímke vľavo) získal titul vo dvojhre na medzinárodnom turnaji TEJT 3 do 14 rokov v Slovenskej Ľupči. Druhý nasadený hráč si vo finále poradil s trojkou pavúka Harrisom Kopanyim z Rumunska a zdolal ho 6:2, 6:2. Najvyššie nasadený hráč Leon Sloboda skončil na treťom mieste.

13. 09. 2022
Tenis doma Více zde
 
news img

Medzinárodný turnaj TEJT 3 U14 v Slovenskej Ľupči

V týždni od 7. septembra sa v Slovenskej Ľupči odohrá medzinárodný turnaj kategórie TEJT 3 chlapcov a dievčat do 14 rokov. Medzi chlapcami je v pavúku hlavnej súťaže najvyššie nasadeným Slovák Leon Sloboda, z dievčat je to dvojka podujatia Nikol Sevald. Viac informácií o turnaji nájdete na stránke www.tenniseurope.org.

06. 09. 2022
Tenis doma Více zde
 
news img

Detský DC a FC - postupujúci do celoslovenského finále

V pondelok sme spoznali postupujúce družstvá do celoslovenského finále Detského Davis Cupu a Fed Cupu 2022. Z každého regiónu sa doň prebojovali tri najlepšie tímy dievčat a tri najlepšie tímy chlapcov. Finálový turnaj v Národnom tenisovom centre je na programe 29. 9. - 2. 10. 2022. Prinášame fotografie od organizátorov.

05. 09. 2022
Tenis doma Více zde
 
news img

Žabková a Norrman s titulmi z ITF J5 v Humennom

Kiara Žabková (na snímke) a Simon Norrman získali singlové tituly na medzinárodnom turnaji ITF J5 v Humennom. Žabková v čisto slovenskom finále viedla nad štvorkou pavúka Emou Mravcovou 7:5, 4:2, keď jej súperka zápas skrečovala. Pätnásťročná hráčka tak získala svoj vôbec prvý titul na juniorskom okruhu ITF.

04. 09. 2022
Tenis doma Více zde
 
news img

Baranec a Hradecká víťazmi áčka v Nitre

Dušan Baranec (TC EMPIRE Trnava) a Lucia Hradecká (TK Slávia SPU Nitra) sa stali víťazmi áčkového turnaja mužov a žien v Nitre. Baranec si vo finále poradil s Petrom Červenákom (TK Jednotka Bratislava) a zdolal ho 6:2, 7:6(2). Hradecká v súboji o titul zvíťazila nad Adelou Polakovičovou (TKM - Tenisový klub Madunice) 6:2, 6:3.

03. 09. 2022
Tenis doma Více zde
 
news img

M SR seniorov 35+ pre ŠK Slávia Filozof Bratislava

Na majstrovstvách Slovenska družstiev seniorov v kategórii 35+ zvíťazil tím ŠK Slávia Filozof Bratislava. Vo finále zdolal domáci TK 1901 Spišská Nová Ves 3:1. Vo víťaznom tíme nastúpili Branislav Sekáč, Ladislav Švarc, Viktor Bruthans a Marián Hatiar. Na treťom mieste sa umiestnil tím TK Šaľa.

30. 08. 2022
Tenis doma Více zde
 
news img

M SR družstiev: Zvíťazili starší žiaci TC BASELINE Banská Bystrica

Starší žiaci TC BASELINE Banská Bystrica sa stali majstrami Slovenska družstiev. Na dvorcoch v Humennom zdolali vo finále TK Slávia STU Bratislava najtesnejším rozdielom 4:3. Za víťazný tím nastúpili vo finále Leon Sloboda, Matej Maruniak, Martin Krahulec, Samuel Alexander Krajčír a Jozef Karas. Kapitánom bol Radovan Sloboda. Na treťom mieste skončilo družstvo Tenis team Nové Zámky po víťazstve nad TK Slovan Bratislava 4:1. 

28. 08. 2022
Tenis doma Více zde